logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

II етап V Спартакіади серед співробітників КНТЕУ

Загальна інформація

З метою популяризації спортивного життя та активного дозвілля співробітників КНТЕУ 25 лютого 2021 року було розіграно нагороди в турнірі з настільного тенісу V ювілейної Спартакіади серед співробітників КНТЕУ.

З перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця, протягом усього змагання гравці не зменшували свого азартного темпу. Було багато спірних і яскравих моментів під час партій. Дуже цікаво спостерігати за спортсменами під час гри, за тим, як переживали кожний влучний удар і кожен промах. Турнір показав, що настільний теніс – популярний вид спорту серед співробітників університету, зібравши в спортивному манежі представників різних поколінь, чудових спортсменів і ентузіастів своєї справи.

Всього в турнірі взяли участь 9 чоловіків та 5 жінок, а саме:

Бадрудінов І. С. – лаборант кафедри фізичної культури, Калініченко О. М. – заступник начальника відділу організаційно-виховної роботи та інформаційного забезпечення; Караваєв Т. А. – професор кафедри товарознавства та митної справи; Кладченко М. В. – начальник відділу організаційно-виховної роботи та інформаційного забезпечення; Корольков О. В. – старший викладач кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права; Короп М. Ю. – доцент кафедри фізичної культури, Міняйло О. І. – декан ФЕМП, доцент кафедри публічного управління та адміністрування; Миронець С. М. – завідувач кафедри психології, доцент кафедри психології; Мостова І. В. – доцент кафедри психології; Ріпа Т. В. – старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства; Рибальченко В. Г. – старший лаборант кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права; Самчук В. А. – асистент кафедри маркетингу; Харик О. В. – викладач кафедри іноземної філології та перекладу; Чайченко Н. Л. – доцент кафедри фізичної культури.

У змаганнях серед жінок призові місця вибороли:

  • І місце – Чайченко Н. Л. – доцент кафедри фізичної культури;
  • ІІ місце – Кладченко М. В. – начальник відділу організаційно-виховної роботи та інформаційного забезпечення;
  • ІIІ місце – Мостова І. В. – доцент кафедри психології.

Серед чоловіків перемогу здобули:

  • І місце – Рибальченко В. Г. – старший лаборант кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права;
  • ІІ місце – Міняйло О. І. – декан ФЕМП, доцент кафедри публічного управління та адміністрування;
  • ІІІ місце – Короп М. Ю. – доцент кафедри фізичної культури.

Захід відбувався за сприянням старшого викладача кафедри фізичної культури М’ясоєденкова Костянтина Олеговича та з дотриманням усіх вимог карантинних обмежень.

«Фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, але жодні ліки в світі не можуть замінити фізичні вправи!» – італійській фізіолог Анджело Моссо.

Грайте та перемагайте!

25.02.2021
433884
4625
остання редакція 20.07.2021
43630