logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти спеціальності «Харчові технології» відпрацьовують технологію крафтового зефіру

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 12 березня 2021 року з ініціативи факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, кафедри технології і організації ресторанного господарства відбувся майстер-клас «Магія крафтового зефіру» сестер Скринник – Ольги, випускниці КНТЕУ, і Марії, студентки 1-го курсу факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Учасниками та гостями майстер-класу були студенти спеціальності «Харчові технології» бакалаврату освітньої програми «Технологія та організація ресторанного бізнесу», магістратури «Крафтові технології», гарант освітньої програми «Крафтові технології» професор Юдіна Т. І., завідувач Федорова Д. В. та викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства.

Ольга та Марія Скринник розповіли гостям історію крафтового сімейного бізнесу: від покоління до покоління передавалися сімейні традиції виробництва крафтових цукрових та борошняних кондитерських виробів. Натуральна інноваційна сировина та барвники, як-от: матча, анчан, спіруліна, пітахая - вразили майстрів своєю зміною кольорів та структури під час технологічного процесу виготовлення цукрових виробів. Так розпочалося виробництво крафтового зефіру ТМ "OliMariCake".

Учасники майстер-класу приготували зефір безпосередньо в лабораторії, використовуючи переважно локальну українську сировину: пюре з печених яблук, яєчні білки, глюкозний сироп і агар. Завдяки нескладним технологічним операціям та майстерності і досвідченості учасників-професіоналів отримано смачний зефір.

Кафедра технології і організації ресторанного господарства висловлює щиру подяку Ользі та Марії за цікавий досвід та смачні десерти! Бажаємо натхнення та нових смаків! 

12.03.2021
433884
5841
остання редакція 21.07.2021
43630