logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представники КНТЕУ взяли участь в онлайн заході «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV»

Загальна інформація

Командою Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з Erasmus Student Network Kyiv 5 квітня 2021 року проведено онлайн захід «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV», метою якого є інформування молоді щодо можливостей навчання та стажування в провідних європейських університетах в рамках Програми Європейського Союзу Еразмус+. Захід відбувся за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейський корпус солідарності, а також 8 закладами вищої освіти України, серед яких Київський національний торговельно-економічний університет.

З вітальним словом до учасників онлайн заходу звернулися заступник Міністра освіти та науки України Андрій Вітренко та заступник Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко.

Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні Катерина Жданова презентувала індивідуальні освітні можливості Еразмус+, а Владислав Таяновський розповів про діяльність неприбуткової студентської організації Erasmus Student Network Kyiv.

Від Київського національного торговельно-економічного університету виступили директор Центру європейської освіти Тетяна Дупляк та студентка магістерської програми англійською мовою викладання Ірина Вівчар, яка навчалася протягом семестру у Великобританії у рамках програми Еразмус+. Вони поділилися досвідом реалізації проєктів  Еразмус+ у КНТЕУ та розповіли детально про можливості, які надає  університет щодо обмінів Еразмус+, про вимоги до кандидатів, участь у конкурсі, підготовку пакету документів та відбір учасників на мобільність.

За останні декілька років Київським національним торговельно-економічним університетом реалізовано 15 проєктів  Програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1 «Навчальна (академічна) мобільність» з європейськими ЗВО Франції, Великобританії, Німеччини, Польщі, Болгарії, Греції та ін. Це дало можливість найкращим студентам університету пройти семестрове навчання у провідних європейських закладах вищої освіти в рамках стипендії Еразмус+.

І навіть у край складних епідеміологічних умовах КНТЕУ продовжує реалізацію відповідних проєктів та наразі наші студенти проходять семестрове навчання у рамках Програми Еразмус+ в Університеті прикладних наук Вюрцбурґ-Швайнфурт (Німеччина), Варненському економічному університет (Болгарія) та Краківському економічному університеті (Польща).

05.04.2021
433884
3716
остання редакція 22.07.2021
43630