logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всесвітній день здоров’я в КНТЕУ

Загальна інформація

З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я  за  ініціативи студентського наукового клубу «Start in Science» Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених, кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю 7 квітня 2021 року  відбулася  відкрита наукова дискусія на тему «Хімія здоров’я» з метою привернення уваги до проблем здорового харчування та  охорони довкілля як необхідних складових  якості життя людини.

Учасники заходу обговорили питання щодо  глобальних  трендів здорового харчування в період пандемії COVID-19, екологічних проблем, та їх вплив на здоров’я, особливостей біохімічних процесів в організмі людини та вплив на них зовнішніх чинників тощо.

Відкрита наукова дискусія «Хімія здоров’я»  викликала зацікавленість та активне обговорення серед студентства. Науковими консультантами заходу - викладачами кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю доц. Пасальським Б.К. та ст. викл. Чикун Н.Ю. при підведенні підсумків  було відзначено високий рівень вмотивованості та зацікавленості студентів  до дослідження питань здорового харчування, важливість вивчення фундаментальних природничих  наук, в тому числі хімії, для формування свідомого підходу до власного здоров’я та формування здорового способу життя.

Координатором заходу виступив  Бармін Богдан,  студент 4 курс факультету торгівлі та маркетингу, голова студентського наукового клубу «Start in Science». Активну участь у заході  взяли учасники клубу:  студенти ФТМ Фесенко Валерія , Калюжна Анастасія, Соловей Тетяна, Петриченко Вероніка, Талько Ангеліна та Крук Анна ФРГТБ.

Дискусія з даного питання постійно триває, то ж запрошуємо всіх охочих долучатися  до пропаганди здорового способу життя на сторінці «Хіміки КНТЕУ» в соціальній мережі Facebook!

07.04.2021
433884
3292
остання редакція 22.07.2021
43630