logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img
Список рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення
Реєстрація на участь у спеціально організованій сесії ЄВІ
Приймальна комісія КНТЕУ
Вступна кампанія 2021
Правила прийому до КНТЕУ для здобуття вищої освіти в 2021 р.
Інформаційні пакети ЄКТС
Вступникам з Донбасу та Криму
Вступ на БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступ на МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступникам на основі ОКР мол.спец., ОПС фахового мол.бак. та ОС мол.бак. (2021)
Вступ до магістратури (2021)
Вступ до магістратури без ЗНО (прийом 2021)
Одночасне здобуття вищої освіти (2021)
English speaking educational programs
Програми вступних випробувань (вступ 2021)
For foreign citizens and stateless persons who want to becomе KNUTE students
Друга вища освіта, програми МВА
Розмір плати за надання освітніх послуг для вступників 2021 року
Вступ-2021: відеороз`яснення для вступників та їхніх батьків
Ми в Telegram

Всесвітній день здоров’я в КНТЕУ

Загальна інформація

З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я  за  ініціативи студентського наукового клубу «Start in Science» Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених, кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю 7 квітня 2021 року  відбулася  відкрита наукова дискусія на тему «Хімія здоров’я» з метою привернення уваги до проблем здорового харчування та  охорони довкілля як необхідних складових  якості життя людини.

Учасники заходу обговорили питання щодо  глобальних  трендів здорового харчування в період пандемії COVID-19, екологічних проблем, та їх вплив на здоров’я, особливостей біохімічних процесів в організмі людини та вплив на них зовнішніх чинників тощо.

Відкрита наукова дискусія «Хімія здоров’я»  викликала зацікавленість та активне обговорення серед студентства. Науковими консультантами заходу - викладачами кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю доц. Пасальським Б.К. та ст. викл. Чикун Н.Ю. при підведенні підсумків  було відзначено високий рівень вмотивованості та зацікавленості студентів  до дослідження питань здорового харчування, важливість вивчення фундаментальних природничих  наук, в тому числі хімії, для формування свідомого підходу до власного здоров’я та формування здорового способу життя.

Координатором заходу виступив  Бармін Богдан,  студент 4 курс факультету торгівлі та маркетингу, голова студентського наукового клубу «Start in Science». Активну участь у заході  взяли учасники клубу:  студенти ФТМ Фесенко Валерія , Калюжна Анастасія, Соловей Тетяна, Петриченко Вероніка, Талько Ангеліна та Крук Анна ФРГТБ.

Дискусія з даного питання постійно триває, то ж запрошуємо всіх охочих долучатися  до пропаганди здорового способу життя на сторінці «Хіміки КНТЕУ» в соціальній мережі Facebook!

07.04.2021
433884
2811
остання редакція 22.07.2021
43630