logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник «KNUTE Career Week-2021». День другий

Загальна інформація

У рамках «KNUTE CareerWeek-2021» 06 квітня 2021 року стейкголдери провели сім заходів, в яких взяли участь понад тисячі студентів і аспірантів КНТЕУ. Участь у майстер-класах, вебінарах і гостьових лекціях допоможе випускникам у майбутньому знайти роботу та адаптуватися до вимог роботодавців.

Розпочався другий день тижня кар’єри івентом від ТОВ «ДОМІНОС ПІЦЦА ЮКРЕЙН» «Працюй Кайфуй у Domino’s Pizza». Протягом дня більше семисот здобувачів переглянули відеоролик про компанію, взяли  участь в опитуванні, а найактивніші отримали символічні подарунки.

На лекції «Економіст майбутнього. Тренди, інсайди» від компанії «Грант Торнтон (Україна)» Владислав Іконніков, партнер, керівник департаменту фінансового консалтингу, член комісії з контролю якості послуг Грант Торнтон Україна, розповів про важливість професії аудитора, назвав позиції, з яких починають кар’єру студенти. Спікер зробив невеличкий екскурс у майбутнє професії: інтенсивний розвиток цифрового простору, технічні досягнення, штучний інтелект, збільшення використання автоматики та робототехніки. Владислав Іконніков рекомендував студентам систематично здобувати нові знання, щоб бути конкурентними, орієнтуватися та використовувати нові технології, постійно вдосконалюватися  та адаптуватися, розумно витрачати наявні ресурси та свій час.

На презентації ТОВ «Інновер Україна» «Впровадження ERP, CRM-систем та хмарних рішень лінійки Microsoft Dynamics 365» Остапишина Леся Ігорівна, HR-менеджер, поінформувала  про те, які умови створює компанія для реалізації кар’єрного розвитку випускників. Спікер акцентувала увагу на важливості підтримки менторів, які допомагають адаптуватися в перший рік роботи, розповіла про систему розвитку і навчання персоналу та запросила здобувачів на стажування.

Презентуючи програму стажування «Ближче до ТБ», її куратор-фахівець з навчання та розвитку персоналу 1+1 media Борох Наталія, повідомила про те, з якою метою  створюються програми стажування, як вони плануються, критерії відбору стажерів. Спікер зазначила, що командна робота над проєктами під час стажування покращить soft skills та сприятиме здобувачам вищої освіти у працевлаштуванні. Пані Наталія надала рекомендації щодо підготовки відеорезюме та запросила всіх охочих розпочати кар’єру  в індустрії телебачення.

На лекції «Beanexpertin RND» Олена Лозинська, національний менеджер по роботі з клієнтами ТОВ «РАБЕН УКРАЇНА», надала  детальну інформацію про компанію: складські приміщення, структуру внутрішньої дистрибуції, повнокомплектні  та збірні перевезення. Спікер охарактеризувала структуру логістичної компанії: відділ продажу, транспортний відділ, відділ документообігу та відділ по роботі з клієнтами, який очолює. Здобувачі дізналися про програму my raben, в якій зберігаються документи, інформація, фотографії, відслідковується статус доставки, контроль виконання заявок та договірних зобов’язань.

Не менш корисною була презентація «Майстерність комунікації» директора з продажів ТОВ «РАБЕН УКРАЇНА» Марини Мельник, яка поінформувала про тренди комунікацій, розкрила тему хвилювання та дала поради з приводу того, як його побороти.

На майстер-класі «Емоційний інтелект» ТОВ «Лайфселл»  Бєлих Ганна розповіла про емоційний інтелект, про те, як випускники здатні самостійно приймати рішення щодо побудови й реалізації професійної кар’єри: скоригувати у разі потреби цілі і завдання, впевнено вирішувати проблеми, не зупинятися на невдачах і перешкодах, а розцінювати їх як можливість набуття життєвого досвіду.

З презентації  програми стажувань у компанії «Філіп Морріс Україна»   від спеціаліста з навчання персоналу Романа Гоянюка здобувачі дізналися про інновації в компанії, виробничі потужності в усьому світі та кар’єрні можливості. Олександра Кривошея, фахівець з програм по залученню талантів, ознайомила з програмою стажування «Incompass», вимогами до стажерів та етапами відбору.

Запрошуємо всіх охочих на наступні онлайн-зустрічі з фахівцями!

06.04.2021
43220
3176
остання редакція 22.07.2021
43630