logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності кафедри цифрової економіки та системного аналізу

Загальна інформація

Кафедра цифрової економіки та системного аналізу факультету інформаційних технологій КНТЕУ активно проводить профорієнтаційну роботу з метою залучення до навчання в університеті випускників шкіл та коледжів, ознайомлення абітурієнтів з освітніми програмами «Цифрова економіка» та «Інформаційні технології та бізнес-аналітика (Data Science)», умовами навчання в нашому університеті, матеріально-технічною базою, організацією студентського позанавчального життя, програмами академічної мобільності тощо.

У зв’язку з новим спалахом пандемії, більша частина профорієнтаційної роботи проводиться в онлайн форматі. У рамках профорієнтаційної роботи кафедри 27 березня 2021 року було проведено онлайн «День гостинності» кафедри цифрової економіки та системного аналізу на платформі Zoom.

На заході були присутні учні гімназії «Київська Русь» та Скандинавської гімназії. Завідувач кафедри, Роскладка Андрій Анатолійович ознайомив присутніх з останніми трендами розвитку сучасного інформаційного суспільства, перспективами та викликами, що чекають нас у недалекому майбутньому. Особлива увага була приділена перспективі працевлаштування випускників зазначених освітніх програм в Україні та за її межами після закінчення навчання. Діти та їх батьки дізнались про умови навчання у КНТЕУ та можливості професійного розвитку. Після цього, абітурієнти задавали питання та спілкувались з іншими викладачами кафедри, які були присутні на онлайн-зустрічі.

Кафедра цифрової економіки та системного аналізу продовжуватиме свою роботу з абітурієнтами і надалі. 9 квітня 2021 року розпочнеться перший тур Всеукраїнської олімпіади для абітурієнтів зі спеціальності 124 «Системний аналіз». Переможці цієї олімпіади зможуть отримати до 20 додаткових балів до результатів ЗНО з математики при вступі на освітню програму «Інформаційні технології та бізнес-аналітика (Data Science)». Для участі в олімпіаді потрібно до 8 квітня 2021 року зареєструватись за посиланням.

27.03.2021
433884
4608
остання редакція 21.07.2021
43630