logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська науково-практична конференція «Фінансова система України як складова інституційних перетворень економіки»

Загальна інформація

На базі Київського національного торговельно-економічного університету 14-15 квітня 2021 року відбулася (дистанційно) Всеукраїнська науково-практична конференція «Фінансова система України як складова інституційних перетворень економіки» організована кафедрою фінансів факультету фінансів та обліку.

Роботу конференції відкрила проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор С. В. Мельниченко. З вітальним словом до учасників конференції звернулися декан факультету фінансів та обліку, кандидат економічних наук, доцент Т.В. Канєва та завідувач кафедри фінансів, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України І.Я. Чугунов.

На пленарному засіданні з доповідями:

  • «Бюджетна стратегія суспільного розвитку» виступив завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України І.Я. Чугунов;
  • «Боргова політика України в умовах трансформаційних перетворень» - д.е.н., професор кафедри фінансів Г.В. Кучер;
  • «Фінансове забезпечення суспільного розвитку в умовах пандемії COVID-19» - д.е.н., професор кафедри фінансів Л.В. Козарезенко.

На засіданнях секцій провідні вчені і здобувачі закладів вищої освіти та науково-дослідних установ міст Києва, Харкова, Дніпра, Одеси, Вінниці, Чернівців, обговорювали актуальні питання формування та реалізації фінансової політики в системі державного регулювання, бюджетно-податкової політики соціально-економічного розвитку України, обліку та фінансового контролю в державному секторі економіки, тенденції розвитку ринку фінансово-кредитних послуг, фінансове забезпечення суспільного розвитку.

За результатами роботи конференції учасники затвердили відповідні рекомендації.

15.04.2021
433884
4514
остання редакція 22.07.2021
43630