logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ взяли участь у Саміті сталого бізнесу

Загальна інформація

Студенти Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та організаційної підтримки кафедри журналістики та реклами, ТРОС та РСС ФТМ взяли участь у Саміті сталого бізнесу 22 квітня 2021 року у форматі офлайн | онлайн трансляції, зйомки якого проходили у DTEK Academy.

На Саміті розглядались як соціальні проєкти впливають не лише на репутацію, але й на комерційний успіх? Які критерії успішного бізнесу існують сьогодні, та чому сталість — головний з них?

Основними спікерами виступили власники та СЕО великих компаній, експерти з КCВ: виконавчий директор АО «Фармак» Володимир Костюк, генеральний директор BASF Україна Тіберіу Діма, президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», генеральний директор ІМК Алекс Ліссітса, голова правління Мережі Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук та ще понад 10 експертів.

Студенти взяли участь у зйомках та організації події, подальшому висвітленні у соціальних мережах основних питань Саміту:

  • Як соціальне підприємництво стає частиною глобального бізнесу, від голови ГО «Асоціація лідерів сталого розвитку»  від Олени Зубарєвої.
  • Національна економічна стратегія України: розвиток людського капіталу, інновації, сталий розвиток, від генерального директора групи компаній Advanter Group, співзасновника Громадянської платформи «Нова країна» Андрія Длігача.
  • Як кризовий кейс зробити успішним проєктом. Досвідом побудови екосистеми поділився директор департаменту комунікацій та соціальних проектів «Континентал Фармерз Груп» Нонна Шмідік.
  • Венчурні інвестиції в майбутнє та критерії потенційно успішного проєкту існування сьогодні, від виконавчого директора венчурного фонду GR сapital Максима Філліпова.

Після закінчення Саміту учасники  взяли участь у церемонії нагородження переможців рейтингу «Лідери сталого бізнесу» від журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Це чудовий нетворкінг де всі мали можливість обговорити інсайти заходу з учасниками та спікерами.

Подія надала змогу студентам КНТЕУ дізнатися, який світовий досвід побудови сталого бізнесу варто запровадити у національних  компаніях та як це зробити з мінімальними витратами, відчули дух закадрових зйомок,  фотомонтажу та начитки закадрового тексту, таймінгу та організації  реєстрації спікерів, відчули особливості ведення подій в онлайн форматі до 10000 учасників.

Особлива подяка найкращим  представникам студентства ТРОС КНТЕУ за організацію та командну роботу: Андрію Федотову, Катерині Гнатенко, Єлизаветі ГришинійВікторії Данич,  Татяні Троцюк та керівнику ТРОС КНТЕУ кафедри журналістики та реклами Діані Файвішенко.

Вдячність учасникам у онлайн форматі за фотоскріни, активну роботу та оприлюднення інформації у соціальних мережах,  популяризації КНТЕУ Ілоні Антонюк, Ангеліні Коротич, Анастасії Ковальчук, Катерині Кащеєвій, Яні Токарчук, Аліні Шийка.

З докладним описом програми Саміту можна ознайомитися за посиланням.

Чекаємо нових подій, нових спікерів та нових вражень!

Приєднуйся і дій!


Р.S. дотримання усіх санітарних норм: температурний скринінг на вході, САНІТАЙЗЕР на всіх локаціях, не більше 2 учасників за одним столом, 1000 квадратних метрів до 100 учасників.

22.04.2021
433884
4824
остання редакція 22.07.2021
43630