logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності онлайн для студентів Київського державного коледжу туризму та готельного господарства

Загальна інформація

Викладачі факультету інформаційних технологій Київського національного торговельно-економічного університету 20 квітня 2021 року провели день гостинності для студентів Київського державного коледжу туризму та готельного господарства, які навчаються за спеціальностями «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерна інженерія». Захід проводився на платформі Zoom.

Декан ФІТ к.т.н., доцент Харченко Олександр Анатолійович розповів студентам коледжу про КНТЕУ, факультет, спеціальності факультету. Перед студентами коледжу виступили гаранти освітніх програм д.е.н., професор Роскладка Андрій Анатолійович,  к.т.н., доценти Демідов Павло Георгійович, Цензура Микола Олександрович, Савченко Тетяна Віталіївна. Вони розповіли про дисципліни, що вивчаються, про співпрацю зі стейкхолдерами - провідними організаціями і установами у сфері IT, висвітлили питання проходження практичної підготовки студентів ФІТ та їх працевлаштування. Як представник приймальної комісії перед студентами коледжу виступила к.е.н., доцент Палагута Катерина Олексіївна з інформацією відносно вступу на скорочену форму навчання за освітніми програмами «Системний аналіз», «Цифрова економіка», «Комп’ютерні науки», а також на перший курс для отримання ступеня бакалавра по всіх спеціальностях ФІТ, щодо дистанційного оцінювання рівня знань тощо. Перед студентами коледжу виступив студент першого курсу КНТЕУ спеціальності «Кібербезпека» Владислав Чава, який розповів про навчання з обраної спеціальності.

Особлива подяка за допомогу в організації зустрічі викладачу-методисту Київського державного коледжу туризму та готельного господарства, спеціалісту вищої категорії Хоменко Тетяні Іванівні.

Чекаємо на нові зустрічі та поповнення лав студентів КНТЕУ!

19.04.2021
433884
3943
остання редакція 22.07.2021
43630