logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності онлайн для школярів Київської гімназії № 59 ім. О. Бойченка

Загальна інформація

Не зважаючи на виклики, пов’язані з пандемією COVID-19, колектив факультету інформаційних технологій активно підтримує зв’язки з майбутніми абітурієнтами в рамках профорієнтаційної роботи. Зокрема, 27 квітня 2021 року за ініціативи кафедри вищої та прикладної математики було проведено день гостинності онлайн за допомогою платформи Zoom, у якому взяли участь два класи та їх батьки Київської гімназії № 59 ім. О. Бойченка.

Перед майбутніми абітурієнтами виступили заступник декана факультету інформаційних технологій Гнатченко Д.Д., завідувач кафедри вищої та прикладної математики професор Щетініна О.К., доцент кафедри вищої та прикладної математики доцент Ковальчук Т.В., завідувач кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем професор Пурський О.І., завідувач кафедри цифрової економіки та системного аналізу професор Роскладка А.А., представник приймальної комісії доцент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки Палагута К.О. На зустрічі було продемонстровано відеоролики про спеціальності та освітні програми кафедр факультету, перспективи працевлаштування, матеріально-технічну базу Київського національного торговельно-економічного університету.

Школярі та їх батьки дізнались дуже багато цікавого про КНТЕУ, факультет інформаційних технологій, його  спеціальності, а також про найпривабливіші професії ХХІ століття, можливості своєї творчої реалізації, умови вступу і навчання у КНТЕУ, змогли поставити запитання та отримати змістовні відповіді щодо навчання в університеті. На закінчення школярі відвідали відеоекскурсію університетом, ознайомилися з лабораторіями, аудиторіями, комп’ютерними класами, їдальнею, спортивними локаціями, бібліотекою та місцями студентського дозвілля.

26.04.2021
433884
2141
остання редакція 22.07.2021
43630