logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День університету-2021

Загальна інформація

Довгоочікувана і найголовніша подія року в КНТЕУ – День університету, зібрала 29 травня всю велику університетську родину. Зазначимо, що цьогоріч свято є особливим, оскільки КНТЕУ відзначає 75-річчя. Святковий концерт, конкурси, спортивні змагання,
фотозони – все це створювало незабутню атмосферу. Навіть погодні умови, що до останнього тримали інтригу – врешті порадували. 

Відкриття заходу розпочалось з урочистого вітального слова ректора КНТЕУ Анатолія Антоновича Мазаракі. Він привітав усіх присутніх і зазначив, що велика родина КНТЕУ нарешті рада вітати друзів офлайн, адже всі ми скучили за рідними стінами Альма матер. 

Надзвичайно приємно, що до цієї події долучилася неабияка кількість гостей: випускників, майбутніх вступників, які завітали на День відкритих дверей, щоб познайомитись з університетом, а також на заході були присутні викладачі, здобувачі вищої освіти, працівники та інші друзі КНТЕУ. 

Традиційно, цього дня відбулось одразу декілька подій: зустріч випускників, День відкритих дверей, спортивні змагання і творчі конкурси. Всі гості заходу проявили свідомість і дотримувалися всіх потиепідеміологічних заходів.

Незабутні враження гостям подарували концертні номери та локації факультетів із цікавими активностями: інтелектуальні ігри, зона Tik-Tok, зона Art-медитації, Art-виставка «Фото-Сушка», зона настільних ігор, музична гра «Вгадай мелодію», ерудована вікторина, святкова лотерея, фотозони.

Найцікавішою частиною для вступників стали екскурсії від представників Приймальної комісії та виставкові стенди факультетів, де кожен зміг отримати інформацію щодо Вступної кампанії 2021. До того ж, частині вступників пощастило зустріти Ректора КНТЕУ в одній із аудиторій та поспілкуватися з ним особисто. 

Щиро вітаємо університет зі святом!
Віват, випускники КНТЕУ! Університет, Віват!
До наступних зустрічей!

28.05.2021
433884
4872
остання редакція 31.05.2021
433884