logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кращі у бізнес-симуляції

Загальна інформація

Навчально-науковий центр бізнес-симуляції (ННЦБС) КНТЕУ – є флагманом у запровадженні прогресивних освітніх імітаційних технологій, в якому створені можливості для  формування професійних та корпоративних компетентностей студентів 4 курсу усіх факультетів університету.

Протягом 2020/2021 навчального року у Центрі забезпечено підтримку функціонування віртуального підприємства роздрібної торгівлі – ТОВ «Гермес», де відтворювалися усі основні бізнес-процеси реального ритейлера та здійснено реалізацію цілого ряду бізнес-проєктів.

Освітня діяльність Центру у цьому навчальному році завершилася приємною подією –  відзначенням кращої команди (підгрупи) студентів, яка посіла перше місце в загальному рейтингу.

Нею стала підгрупа 2.10, 4 групи ФФО, спеціальності «Облік і оподаткування». До складу команди увійшли: Діана Білодід, Юлія Валентій, Юлія Вишневецька, Софія Вишневська, Катерина Головко, Олександра Гольонко, Діана Гордиця, Ірина Грабова, Павєл Гребенюк, Аліна Гринь, Юлія Деревянко, Аліна Дорошенко, Руслана Іллюшко, Валерія Іскра.

Загалом в проєкті діяльності віртуального підприємства торгівлі ТОВ «Гермес», цього року було залучено 78 команд (підгруп).

15 червня 2021 року учасники події зібралися на локації KNUTE HUB, де й відбулося відзначення переможців.

За ініціативою партнера КНТЕУ –  міжнародної торговельної компанії «МЕТРО Кеш енд Кері» студенти-переможці отримали цінні подарунки. Представники компанії Євген Кирилюк та Христина Шиленко привітали найкращу команду і побажали студентам подальших успіхів у навчанні та професійному розвитку.

До присутніх звернулася директор Навчального наукового центру бізнес-симуляції (ННЦБС) – Оксана Миколаївна Трубей, яка привітала студентів та висловила щиру подяку компанії METRO за продуктивну співпрацю та допомогу в розробці і реалізації ігрових  концепцій.

З привітальним словом виступили також декан факультету фінансів та обліку Тетяна Володимирівна Канєва та завідувач кафедри обліку та оподаткування Олена Володимирівна Фоміна.

Окрім того, за підсумками вивчення дисципліни Практичний курс «Бізнес-симуляція», що викладається на базі ННЦБС, було визначено студентів-відмінників, які отримали у поточному навчальному році високі бали (від 90 до 100). Відповідно до Положення про Навчально-науковий центр бізнес-симуляції КНТЕУ цим студентам буде видано електронні сертифікати, які безумовно стануть їх конкурентною перевагою при працевлаштуванні.

Вітаємо кращих студентів і бажаємо наснаги та подальших успіхів!

15.06.2021
433884
3415
остання редакція 16.06.2021
433884