logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Меморандум про співпрацю та партнерство з Управлінням туризму Київської обласної державної адміністрації

Загальна інформація

16 червня 2021 року підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Київським національним торговельно-економічним університетом та Управлінням туризму Київської обласної державної адміністрації, що має на меті просування туристичного потенціалу Київської області та розвитку масового туризму регіону шляхом створення конкурентоздатного туристичного продукту, для популяризації національних природних, культурних та освітніх цінностей, виховання молоді, формування нової генерації кадрів для туристично-екскурсійної галузі Київської області.

Управління туризму Київської ОДА здійснює активну діяльність у напрямах забезпечення реалізації державної політики у сфері туризму та курортів на території області; розвитку позитивного іміджу та популяризації регіону як туристичної дестинації в України та за її межами; сприяння туристичній та курортній діяльності в Київській області та розбудови сучасної туристичної інфраструктури.

Ректор КНТЕУ, д.е.н., проф., академік НАПН України  Мазаракі Анатолій Антонович висловив впевненість у можливості організації плідного співробітництва між сторонами, яке сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців у галузі туризму; поширенню інформації щодо освітнього і наукового потенціалу Київського національного торговельно-економічного університету серед мешканців та гостей Київської області; розвитку масового туризму, залучення до організованого і активного культурного відпочинку та змістовного дозвілля киян, жителів області і України, туристів з інших країн.

У церемонії підписання та обговоренні напрямів спільної діяльності в рамках реалізації Меморандуму взяли участь:

Куценко Анна Станіславівна – начальник Управління туризму Київської обласної державної адміністрації.

Самойленко Євгеній Вікторович – начальник відділу промоції Управління туризму Київської обласної державної адміністрації.

А також представники КНТЕУ: перший проректор з науково-педагогічної роботи КНТЕУ, д.т.н., проф. Притульська Н.В., декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, д.е.н., проф. Ведмідь Н.І., завідувач кафедри туризму та рекреації, д.е.н., проф. Ткаченко Т.І., завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, д.е.н., проф. Бойко М.Г., завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства д.т.н., доц. Федорова Д.В., директор Центру розвитку кар’єри КНТЕУ Назаренко О.Г., в.о. директора Наукового центру розвитку туризму, к.е.н., доц. Хлопяк С.В. та ін.

Учасники зустрічі обмінялися думками щодо перспектив подальшого розвитку та ефективного використання туристичних можливостей Київської

області, її історико-культурних та рекреаційних дестинацій (дендрологічний парк «Олександрія», національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав», с. Пархомівка, шевченківські місця, кліматичні курорти, зона відчуження та Чорнобильський біосферний заповідник тощо), залучення до цієї діяльності наукового потенціалу факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, студентського активу, а також реалізації спільних галузевих та освітніх проєктів.

16.06.2021
433884
3710
остання редакція 16.06.2021