logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Реєстрація до участі у творчому конкурсі

Вступнику

Положення про організацію та проведення творчого конкурсу для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт»  в ДТЕУ в 2022 році

Програма творчого конкурсу для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти

Порядок реєстрації до участі у творчому конкурсі для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра

за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» в ДТЕУ

Форма реєстрації 

Реєстрація триває:

ІІ етап (тільки контракт) – 18 липня  - 08 серпня 2022 р.

Перед початком реєстрації підготуйте сканкопії або фото документів та завантажте у запропоновану форму: 

  • заяву (pdf, word)
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • фотокартку розміром 3 × 4 см;
  • медичну довідку про стан здоров’я.

Творчий конкурс проводиться з метою виявлення та оцінки фізичних здібностей вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Спортивний менеджмент» та складається із нормативів загальної фізичної підготовки, що відображають рівень фізичної підготовленості вступників.

Нормативи творчого конкурсу спрямовані на оцінку фізичних здібностей вступників та включають вправи: підіймання тулуба в сід за 1 хв; підтягування на перекладині (чоловіки); згинання і розгинання рук в упорі лежачи (жінки).

Творчий конкурс проводиться протягом одного дня відповідно до розкладу приймальної комісії.

До виконання нормативів творчого конкурсу із фізичної культури допускаються особи, які пройшли медичне обстеження і надали, при поданні заяви, медичну довідку про стан здоров’я, чітко усвідомили мету своєї участі в ньому, ознайомлені з технікою і правилами безпеки під час їх виконання. У разі незадовільного самопочуття брати участь у творчому конкурсі не рекомендується. Особи, які допущені до тестування, повинні бути одягнені у відповідний спортивний одяг і взуття.

Перед творчим конкурсом вступників консультують щодо умов виконання вправ творчого конкурсу та місця проведення тестування. Час на виконання тестування по кожній вправі творчого конкурсу – 3-5 хвилин на одного вступника.

Творчий конкурс проводиться дистанційно з використанням телекомунікаційних технологій (Zoom).

При складанні вправ творчого конкурсу дистанційно на екрані вступника має бити видно в повний зріст не залежно від положення відносно підлоги.

Після реєстрації на вказану Вами електронну пошту, буде надіслано запрошення на участь у творчому конкурсі. Творчий конкурс проводиться дистанційно з використанням телекомунікаційних технологій (Zoom).

Вступники допускаються до участі у творчому конкурсі при пред’явленні оригіналу документа, що посвідчує особу

Графік проведення творчого конкурсу:

Етап проведення

Дата проведення

І етап

бюджет / контракт

І потік

04.07.22 10:00 год -консультація

05.07.2022

ІІ потік

18.07.2022

ІІ етап

тільки контракт

16.08.2022

До виконання творчого конкурсу допускаються особи, які пройшли медичне обстеження і надали, при поданні заяви, медичну довідку про стан здоров’я, чітко усвідомили мету своєї участі в конкурсі, ознайомлені з технікою і правилами безпеки під час їх виконання.

Медична довідка має бути складена українською мовою. В разі надання медичної довідки виданої в іншій державі обов’язковою є процедура перекладу на українську мову із нотаріальним засвідченням перекладу.

У разі незадовільного самопочуття брати участь у творчому конкурсі не рекомендується.

Особи, які допущені до тестування, повинні бути одягнені у відповідний спортивний одяг і взуття.

Офіційне оголошення результатів творчого конкурсу, включаючи оцінки окремих вправ та інформацію про досягнення мінімального прохідного бала, здійснюється шляхом розміщення відповідних відомостей на офіційному вебсайті ДТЕУ та вноситься до ЄДЕБО

Для вступу необхідно подати електронну заяву з мотиваційним листом в електронному вигляді через свій особистий електронний кабінет з 29 липня  по 23 серпня 2022 р.

В Університеті з 01 липня 2022 р. працюватиме Консультаційний центр Приймальної комісії для надання допомоги вступникам при формуванні електронних кабінетів та поданні заяв в електронній формі (Конгрес Центр корпус В, кімн. 106)

26.06.2021
Svetik
11511
остання редакція 16.08.2022
Svetik