logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Участь студентів ФРГТБ у першому турі конкурсу «Bocused'Or Україна»

Загальна інформація

Участь студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ у першому етапі Національного відбору з метою вибору кандидата, який буде представляти Україну на «Bocused'Or Europe Final 2022».

23 червня 2021 р. студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу – Владислав Володін, Давид Лебанідзе, Марія Христич та Анастасія Шовгенюк у складі 30 фіналістів першого етапу брали участь у другому етапі Національного відбору з метою вибору кандидата, який буде представляти Україну на Bocused'Or Europe Final 2022.

Гастрономічний конкурс започатковано французьким шеф-кухарем Полем Бокюзом у січні 1987 року. Повторюючи ідею проведення великих спортивних подій, він створив справжнє шоу з акцентом на кулінарію та кухарів. Конкурс відбувається під час проведення «Sirha» – спеціалізованої виставки товарів та обладнання для ресторанів і підприємств ресторанного господарства у Ліоні (Франція).

Ідея заходу – об'єднати 24 молодих кухарі з усього світу серед найперспективніших талантів свого покоління, які готують страви протягом 5 годин 35 хвилин перед аудиторією та журі. До складу журі входять найвідоміші шеф-кухарі світу.

«Bocused'Or Україна» – масштабна професійна подія у сфері HoReCa, що вперше проводиться в Україні. Головною місією Bocused'Or Ukraine є:

  • сформувати імідж української гастрономії у світі;
  • привернути увагу до України як країни зi стрімким розвитком гастрономії, сприяти розвитку туризму, культури та економіки;
  • підвищити комунікацію b2b та b2c аудиторій;
  • сприяти впізнаваності українських шеф-кухарів;
  • посилити роль локальних, міжнародних та крафтових виробників в Україні та за кордоном.

Вітаємо студентів КНТЕУ із перемогою у першому етапі! Бажаємо творчих ідей, енергії і натхнення для нових перемог!

23.06.2021
43630
1936
остання редакція 01.07.2021
43630