logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img
Список рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення
Реєстрація на участь у спеціально організованій сесії ЄВІ
Приймальна комісія КНТЕУ
Вступна кампанія 2021
Правила прийому до КНТЕУ для здобуття вищої освіти в 2021 р.
Інформаційні пакети ЄКТС
Вступникам з Донбасу та Криму
Вступ на БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступ на МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступникам на основі ОКР мол.спец., ОПС фахового мол.бак. та ОС мол.бак. (2021)
Вступ до магістратури (2021)
Вступ до магістратури без ЗНО (прийом 2021)
Одночасне здобуття вищої освіти (2021)
English speaking educational programs
Програми вступних випробувань (вступ 2021)
For foreign citizens and stateless persons who want to becomе KNUTE students
Друга вища освіта, програми МВА
Розмір плати за надання освітніх послуг для вступників 2021 року
Вступ-2021: відеороз`яснення для вступників та їхніх батьків
Ми в Telegram

Участь студентів ФРГТБ у першому турі конкурсу «Bocused'Or Україна»

Загальна інформація

Участь студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ у першому етапі Національного відбору з метою вибору кандидата, який буде представляти Україну на «Bocused'Or Europe Final 2022».

23 червня 2021 р. студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу – Владислав Володін, Давид Лебанідзе, Марія Христич та Анастасія Шовгенюк у складі 30 фіналістів першого етапу брали участь у другому етапі Національного відбору з метою вибору кандидата, який буде представляти Україну на Bocused'Or Europe Final 2022.

Гастрономічний конкурс започатковано французьким шеф-кухарем Полем Бокюзом у січні 1987 року. Повторюючи ідею проведення великих спортивних подій, він створив справжнє шоу з акцентом на кулінарію та кухарів. Конкурс відбувається під час проведення «Sirha» – спеціалізованої виставки товарів та обладнання для ресторанів і підприємств ресторанного господарства у Ліоні (Франція).

Ідея заходу – об'єднати 24 молодих кухарі з усього світу серед найперспективніших талантів свого покоління, які готують страви протягом 5 годин 35 хвилин перед аудиторією та журі. До складу журі входять найвідоміші шеф-кухарі світу.

«Bocused'Or Україна» – масштабна професійна подія у сфері HoReCa, що вперше проводиться в Україні. Головною місією Bocused'Or Ukraine є:

  • сформувати імідж української гастрономії у світі;
  • привернути увагу до України як країни зi стрімким розвитком гастрономії, сприяти розвитку туризму, культури та економіки;
  • підвищити комунікацію b2b та b2c аудиторій;
  • сприяти впізнаваності українських шеф-кухарів;
  • посилити роль локальних, міжнародних та крафтових виробників в Україні та за кордоном.

Вітаємо студентів КНТЕУ із перемогою у першому етапі! Бажаємо творчих ідей, енергії і натхнення для нових перемог!

23.06.2021
43630
893
остання редакція 01.07.2021
43630