logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ERASMUS +: візит представника КНТЕУ до Вищої школи економіки та менеджменту публічного управління в Братиславі

Загальна інформація

У рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ протягом 10-16 липня 2021 р. завідувач кафедри цифрової економіки та системного аналізу КНТЕУ Роскладка Андрій Анатолійович перебував у Вищій школі економіки та менеджменту публічного управління в Братиславі (VŠEMvs).

Метою візиту була участь у відкритті ІV Міжнародної літньої школи для студентів, які у 2021-2022 навчальному році розпочинають навчання у Словаччині в рамках спільної магістерської програми подвійного дипломування «Міжнародна бізнес-аналітика», що була започаткована КНТЕУ та VŠEMvs у 2018 році.

Вже третій рік поспіль кращі студенти КНТЕУ мають можливість здобути ступінь магістра в одному з провідних університетів Братислави. Цього року три магістри освітньої програми «Цифрова економіка» Владислав Іштукін, Катерина Васильківська та Альона Кашпрук вибороли право продовжити навчання у Словаччині. На відкритті IV Міжнародної літньої школи також були присутні випускники магістратури «Цифрова економіка» КНТЕУ, які вже рік навчаються і працюють у Словаччині: Владислав Заїченко (IBM, м. Братислава), Олексій Шевченко (T-Systems, м. Кошице), Іванна Москалюк (T-Systems, м. Кошице), Дар’я Копач (Pricewise, м. Братислава), Олександр Зоренко (O2, м. Братислава).

Учасників заходу привітали присутні на заході Радник Посольства України у Словаччині Дмитро Конишев, Перший віце-президент ІТ Асоціації Словаччини Маріо Леловскі, ректор VŠEMvs Любош Цибак, Голова Академічної ради університету Станіслав Філіп, проректор з міжнародних зв’язків Міхал Фабуш, керівник відділу міжнародних відносин Маріан Ковач.

В інші дні візиту були проведені робочі зустрічі з керівництвом Вищої школи економіки та менеджменту публічного управління в Братиславі та ІТ Асоціації Словаччини щодо подальшої співпраці з Київським національним торговельно-економічним університетом в рамках спільної магістерської програми «Міжнародна бізнес-аналітика» та реалізації спільних проєктів ERASMUS+.

15.07.2021
43630
2522
остання редакція 16.07.2021
43630