logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Новий замовник - Міністерство розвитку громад та територій України

Загальна інформація

Інститутом вищої кваліфікації протягом червня - липня 2021 року в дистанційному форматі проведено підвищення кваліфікації для нового замовника – Міністерства розвитку громад та територій України за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання організації ефективної діяльності державного службовця».

Програма була розроблена та реалізована для 140 державних службовців категорій «Б», «В» міністерства і спрямована на професійний розвиток учасників, розширення та удосконалення їх професійних знань та навичок, виявлення лідерських якостей, необхідних для ефективної діяльності державного службовця в умовах сьогодення та постійних змін.

Під час навчання розкрито низку питань щодо створення ефективної команди, ефективного прийняття рішень, сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в роботі органів публічної влади, лідерство керівника в управлінні командою, виконання на високому рівні поставлених завдань тощо. Кожна тема несла в собі новизну, інформативність, практичність та актуальність.

До проведення занять залучені провідні викладачі Київського національного торговельно-економічного університету, професійні тренери та викладачі-практики:

  • Миронець Сергій Миколайович, доктор психологічних наук, завідувач кафедри психології КНТЕУ;
  • Орлова Наталія Сергіївна, доктор наук з державного управління, професор, сертифікований тренер;
  • Присяжнюк Анна Юріївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту КНТЕУ;
  • Шляхтіна Ганна Володимирівна, голова громадської організації «Територіальні ініціативи».

Під час навчання в онлайн-форматі був створений зворотній зв’язок «Викладач-Слухач-Викладач»: учасники брали активну участь та із задоволенням вступали в діалог з викладачем й іншими учасниками, з цікавістю та ентузіазмом виконували практичні завдання, отримували відповіді на свої запитання.

Результати анкетування учасників по завершенню навчання підтвердили актуальність і практичний зміст програми, високий рівень професійної майстерності викладачів та рівень організації заходу.

28.07.2021
43630
2168
остання редакція 28.07.2021
43630