7-й Міжнародний фестиваль юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BestCookFest-2021»
Загальна інформація
ЗАПРОШУЄМО НА 7-Й
МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЮНІОРІВ
З РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ,
КРАФТУ ТА ФУД-ДИЗАЙНУ
«BESTCOOKFEST-2021»
(3 – 5 ЛИСТОПАДА 2021 р., м. Київ, Україна)
Громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом запрошує до участі в 7-му Міжнародному фестивалі юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2021», що відбудеться 3 – 5 листопада 2021 року у Київському національному торговельно-економічному університеті (м. Київ).
До участі у фестивалі запрошуються студенти та учні профільних закладів вищої освіти, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва, а також вперше школярі кулінари-аматори.
Учасники матимуть змогу продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, здобути нові знання і досвід від спілкування з професіоналами міжнародного рівня. До суддівства змагань юніорів запрошені всесвітньо відомі закордонні та вітчизняні фахівці у сфері ресторанного бізнесу.
Конкурсні змагання оцінюватимуться згідно з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:
- практичні командні змагання
(безпосередньо на території змагань):
- А1 краща команда шеф-кухарів року (чорна скринька) – BestJuniorChefTeam;
- А2 краща кулінарна школа року серед юніорів-професіоналів – BestProfCookSchool;
- А3 краща кулінарна школа року серед аматорів – BestАmateurCookSchool;
- А4 краща команда кулінарів з приготування борщу – BestBorschTeam;
- А5 краща команда кулінарів з приготування барбекю – BestBBQTeam; - практичні індивідуальні змагання
(безпосередньо на території змагань):
- C1 Страва сучасної української кухні;
- C2 Страва етнічної кухні;
- C3 Страва з риби/морепродуктів;
- C4 Страва з м'яса;
- C5 Страва з птиці;
- C7 BestStreetFood (бургери, сандвічі, шаурма тощо);
- C8 Ресторанний десерт;
- C9 BestSchoolLunch (шкільний ланч очима учнів);
- С10 BestSchoolSneck (шкільний перекус очима учнів);
- C11 BestChefJunior (закуска+основна страва+десерт); - арт-клас з кондитерського
мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням) –
ArtClass:
- D1 Цукрові квіти;
- D2 Робота з карамелі;
- D3 Робота з шоколаду;
- D4 Робота з марципану/мастики;
- D5 Святковий торт;
- D6 Ексклюзивний весільний торт;
- D7 Художня робота з тіста (коровай);
- D8 Авторський хліб;
- D9 Candy-bar (cake-pops, cupcakes, декоровані пряники тощо); - Service-class серед
офіціантів:
- Е1 Сервірування та обслуговування куверту; - Food-design:
- F1 Вернісаж смаку (трансляція емоції через вигляд і смак страви);
- F2 Вернісаж емоцій (виставка картин).
Переможці будуть нагороджені золотими, срібними, бронзовими медалями у кожній із номінацій. Переможці у кількох номінаціях отримають кубок гран-прі фестивалю! Конкурсанти будуть відзначені дипломами учасників Міжнародного фестивалю юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2021».
Офіційне відкриття 7-го Міжнародного фестивалю юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2021» відбудеться 3 листопада 2021р. о 10:00 у Київському національному торговельно-економічному університеті за адресою: м. Київ, вул. Кіото, 19.
Ознайомитися з правилами участі у конкурсних змаганнях фестивалю та заповнити реєстраційну форму на участь можна на сайті http://ucu.com.ua/ua/category/news/, https://www.facebook.com/page.ucu.
Кінцевий термін подання заяв – 20 жовтня 2021 року.