logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

7-й Міжнародний фестиваль юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BestCookFest-2021»

Загальна інформація

ЗАПРОШУЄМО НА 7-Й
МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЮНІОРІВ
З РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ,
КРАФТУ ТА ФУД-ДИЗАЙНУ
«BESTCOOKFEST-2021»
(3 – 5 ЛИСТОПАДА 2021 р., м. Київ, Україна)

Громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом запрошує до участі в 7-му Міжнародному фестивалі юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2021», що відбудеться 3 – 5 листопада 2021 року у Київському національному торговельно-економічному університеті (м. Київ).

До участі у фестивалі запрошуються студенти та учні профільних закладів вищої освіти, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва, а також вперше школярі кулінари-аматори.

Учасники матимуть змогу продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, здобути нові знання і досвід від спілкування з професіоналами міжнародного рівня. До суддівства змагань юніорів запрошені всесвітньо відомі закордонні та вітчизняні фахівці у сфері ресторанного бізнесу.

Конкурсні змагання оцінюватимуться згідно з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:

  • практичні командні змагання (безпосередньо на території змагань):
    - А1 краща команда шеф-кухарів року (чорна скринька) – BestJuniorChefTeam;
    - А2 краща кулінарна школа року серед юніорів-професіоналів – BestProfCookSchool;
    - А3 краща кулінарна школа року серед аматорів – BestАmateurCookSchool;
    - А4 краща команда кулінарів з приготування борщу – BestBorschTeam;
    - А5 краща команда кулінарів з приготування барбекю – BestBBQTeam;
  • практичні індивідуальні змагання (безпосередньо на території змагань):
    - C1 Страва сучасної української кухні;
    - C2 Страва етнічної кухні;
    - C3 Страва з риби/морепродуктів;
    - C4 Страва з м'яса;
    - C5 Страва з птиці;
    - C7 BestStreetFood (бургери, сандвічі, шаурма тощо); 
    - C8 Ресторанний десерт; 
    - C9 BestSchoolLunch (шкільний ланч очима учнів);
    - С10 BestSchoolSneck (шкільний перекус очима учнів); 
    - C11 BestChefJunior (закуска+основна страва+десерт);
  • арт-клас з кондитерського мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням) – ArtClass: 
    - D1 Цукрові квіти;
    - D2 Робота з карамелі;
    - D3 Робота з шоколаду;
    - D4 Робота з марципану/мастики;
    - D5 Святковий торт;
    - D6 Ексклюзивний весільний торт;
    - D7 Художня робота з тіста (коровай);
    - D8 Авторський хліб;
    - D9 Candy-bar (cake-pops, cupcakes, декоровані пряники тощо);
  • Service-class серед офіціантів:
    - Е1 Сервірування та обслуговування куверту;
  • Food-design:
    - F1 Вернісаж смаку (трансляція емоції через вигляд і смак страви);
    - F2 Вернісаж емоцій (виставка картин).

Переможці будуть нагороджені золотими, срібними, бронзовими медалями у кожній із номінацій. Переможці у кількох номінаціях отримають кубок гран-прі фестивалю! Конкурсанти будуть відзначені дипломами учасників Міжнародного фестивалю юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2021».

Офіційне відкриття 7-го Міжнародного фестивалю юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2021» відбудеться 3 листопада 2021р. о 10:00 у Київському національному торговельно-економічному університеті за адресою: м. Київ, вул. Кіото, 19.

Ознайомитися з правилами участі у конкурсних змаганнях фестивалю та заповнити реєстраційну форму на участь можна на сайті http://ucu.com.ua/ua/category/news/, https://www.facebook.com/page.ucu.

Кінцевий термін подання заяв – 20 жовтня 2021 року.

06.09.2021
43630
429
остання редакція 06.09.2021
43630