logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Разом зі стейкголдерами студенти зробили перші кроки в опануванні спеціальності

Загальна інформація

Більше 15 років ТОВ «Сільпо-Фуд» є надійним партнером КНТЕУ. Разом зі спеціалістами компанії реалізовано безліч проєктів, завдяки яким формуються компетентності майбутніх фахівців, що сприяє їх успішному працевлаштуванню.

9 вересня, за сприяння Центру розвитку кар’єри, відбулося виїзне заняття у виробничих приміщеннях магазину «Сільпо» на Даринку з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» на тему: «Устаткування виробничих і торговельних приміщень» для студентів 1-го курсу 9-ї групи ФРГТБ.

Заняття проводили керуючий магазином Фрейс Є.С., начальники кулінарного, рибного та хлібопекарського виробництв разом із викладачами кафедри дизайну та інжинірингу Криворучком М.Ю. і Романенком Р.П.

Здобувачі ознайомилися з комплектацією виробничих ліній найсучаснішим технологічним устаткуванням, особливостями його розміщення, обслуговування та порядком експлуатації.

Студенти цікавилися режимами зберігання готової кулінарної продукції, правилами санітарної обробки устаткування, порядком управління відходами та особливостями співпраці з підрядними організаціями щодо технічного обслуговування обладнання.

Під час зустрічі керуючий магазином з співробітником служби управління персоналом розповіли про наступні аспекти роботи компанії та магазину: структуру магазину, принципи внутрішньої навігації та зонування торгового залу магазину, особливості роботи в магазині (контингент покупців, підходи до різних типів клієнтів). І найважливіше – можливості кар’єрного росту!

Виїзне заняття завершилося дегустацією кулінарної продукції власного виробництва з відвідуваних цехів.

Дякуємо партнерам університету за гостинний прийом!


Довідково: Новий «Сільпо» на Даринку оформлено в стилі Шовкового шляху. Мережа супермаркетів «Сільпо» - місце, де створюється особлива атмосфера, в якій вибір продуктів перетворюється в задоволення. Кожен гість знаходить товари на свій смак: від продуктів на кожен день до вишуканих делікатесів і солодощів Власної кондитерської. Велику увагу приділяється продуктам власних торгових марок. Експерти Власного імпорту постійно знаходять цікаві новинки в різних куточках світу, більшість з яких можливо придбати тільки в «Сільпо».

09.09.2021
43630
1123
остання редакція 09.09.2021
43630