logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нові можливості в навчанні: в КНТЕУ нині функціонує лабораторія «Рисунку та живопису»

Загальна інформація

На кафедрі дизайну та інжинірингу факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу започатковано нову спеціальність 022 – Дизайн та розпочато підготовку з нового предмету «Рисунок та живопис» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» з цього фаху. Заняття розпочались в аудиторії Н-304 навчального корпусу «Н» КНТЕУ на вулиці Чигоріна, 57-А. Заняття проводить Козік Вадим Вікторович – член Національної спілки художників України, старший викладач кафедри дизайну та інжинірингу.

Козік В. В. представляє покоління тих митців, які на зламі століть і в наш час гідно продовжують традиції  української школи авангардної графіки, започаткованої ще у ХХ столітті такими майстрами як М. Бойчук, В. Єрмилов, В. Кандинський, К. Малевич і Г. Нарбут.

Завдання лабораторії «Рисунку та живопису» – створити ефективні умови для професійного зростання молодих дизайнерів-початківців, набуття ними навичок та вмінь графічної майстерності для презентації в майбутньому власних дизайнерських проектів і розробок, набуття ними організаційно-методичного досвіду організації конкурсів, виставок і майстер-класів та їх виходу на високий рівень зв’язків з громадськістю.

Побажаємо нашому колезі та його старанним і талановитими учням успіхів, натхнення і плідної творчої співпраці на шляху підготовки до високого рівня професійності, що буде гідно затребувана на ринку проектних послуг як в нашій країні, так і далеко за її межами. 

Щиро дякуємо адміністрації КНТЕУ та особисто ректору А. А. Мазаракі за сприяння реалізації нової освітньої програми «Дизайн» на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу й використання сучасних умов навчання для втілення творчих ідей здобувачів вищої освіти КНТЕУ.

09.09.2021
433884
1336
остання редакція 10.09.2021
43630