logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Знайомство з найкращими практиками - вдалий старт для навчання!

Загальна інформація

10 вересня студенти 3 курсу ОП «Управління бізнесом» за сприяння Центру розвитку кар'єри разом з викладачем кафедри торговельного підприємництва та логістики Нечипорук А.В. відвідали у рамках виїзного заняття з Логістики супермаркет «Сільпо» Re Cycling, який побудований за останніми «зеленими» технологіями. Це перший супермаркет мережі, який використовує всі сучасні екологічні стандарти та турбується не тільки про клієнтів, а й про довкілля.

Здобувачі були вражені підходом керівництва супермаркету до виконання сучасних стандартів екологічності та захисту довкілля. «Сільпо» Re Cycling повністю сам себе забезпечує необхідною електроенергією, завдяки встановленим на даху 664 сонячним панелям, у будівлі встановлені геотермальні насоси, які використовують тепло землі, завдяки чому вдається обігрівати та охолоджувати приміщення. Не можливо не помітити незвичний та оригінальний дизайн зовні будівлі та цікаві дизайнерські об’єкти в самому приміщенні супермаркету. Велика увага тут приділяється і сортуванню сміття, і використанню екологічно безпечних об’єктів, а саме візки для продуктів зроблені з рибацьких сіток, електронні цінники, пакети, які повністю вироблені із крохмалю, все це свідчить, що «Сільпо» турбується про своїх гостей та йде в ногу із науково-технічним прогресом.

Студенти з практичної сторони побачили застосування всіх основних принципів закупівельної логістики, а власне виробництво продукції чітко продемонструвало виконання логістичного рішення «Купити або зробити». Приємним сюрпризом для всіх було частування смаколиками власного виробництва та запрошення на роботу студентів. Велика подяка керівництву ТОВ «Сільпо» та Центру розвитку кар'єри за таку чудову можливість та користну екскурсію!

«Дуже змістовна та цікава екскурсія. Концепція не вимушено нагадує суспільству про проблеми з екологією, зокрема, належну переробку пластику та раціональне використання електроенергії. Як покупця, дуже спокушає власна коптильня, сироварня і т.п., що демонструє відповідальність у кожному процесі», Аліна Шабалкіна, студентка 3 курсу.

«Мені дуже сподобалась екскурсія, особисто я вперше побачила магазин, де настільки велику увагу приділяють екологічній культурі. «Сільпо» Re Cycling – прекрасний приклад «зеленого» еко супермаркету, який турбується не лише про екологію, а й про комфорт гостей та власними вдосконаленнями демонструє необхідність й актуальність вирішення екологічних проблем», Вікторія Корягіна, студентка 3 курсу.

10.09.2021
43630
979
остання редакція 13.09.2021
43630