logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Журналісти, рекламісти та маркетологи на «Андріївському узвозі»

Загальна інформація

Студенти Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь в організації Дня народження Андріївського узвозу

11-12 вересня 2021 року - День народження Андріївського узвозу, фестивалю вуличного мистецтва, арт-простору та однієї з найважливіших історичних вулиць столиці.

Вже за традицією відкривали свято симфонічний оркестр Національної оперети України з виконанням фантастичних вальсів і чарівні польки Йоганна Штрауса, твори «батька оперети» Жака Оффенбаха, неповторні і ліричні мелодії Платона Майбороди

Студенти мали чудову можливість відчути магію театральної імпровізації в історичному центрі м. Києва, змогли побачити та почути:

  •  диригента – народну артистку України Оксану Мадараш;
  •  художнього керівника театру – народного артиста України Богдана  Струтинського;
  •  учасників шоу «Х-Фактор», «Битва Оркестрів», «Дизель-шоу»;
  •  Шоу театральної імпровізації GRAI.

Майбутні фахівці безпосередньо взяли участь в організаціі перформанса, відчули себе частиною масштабної події  від театральної студії SPLASH, прийняли участь у міні сценках в стилі німого кіно у співпраці  з професійним режисером, яке побачили сотні глядачів.

У рамках підготовки до перформанса учасники отримали майстер-класи з акторської майстерності від талановитого куратора  Гіо Пачкорія, актора, режисера, педагога школи акторської майстерності SPLASH, куратора авторських курсів «Партнерські нитки» і «Естрадні монологи» в школі SPLASH.

Особлива подяка керівнику та найкращим представникам студентства ТРОС КНТЕУ та РСС ФТМ КНТЕУ у монтажі та зйомках на локаціях фестивалю, популяризація у соціальних мережах події за підтримки КНТЕУ, участі та організації квест-екскурсійної  програма свята.

Посилання на сайт з докладним описом програми свята: http://andriyivskiyuzviz.kiev.ua/ та самої події https://www.youtube.com/watch?v=N1YUXVtJgVU&t=8s.

Чекаємо нових подій та нових вражень!

Приєднуйся і дій!

12.09.2021
43630
1288
остання редакція 16.09.2021
43630