logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Журналісти та рекламісти на UGEN Challenge IT 2021

Загальна інформація

За сприяння Київського національного торговельно-економічного університету, інформаційної та організаційної підтримки кафедри журналістики та реклами, здобувачі вищої освіти спеціальності 061 «Журналістика», спеціалізації «Реклама і зв’язки з громадськістю» відвідали захід UGEN Challenge IT 2021.

13-17 вересня 2021 року онлайн та 18 вересня 2021 року офлайн відбувся UGEN Challenge IT – кар’єрно-освітній проєкт для всіх, хто бачить свій розвиток у сфері ІТ у топ-компаніях в Україні.

На цьому заході в рамках вебінарів відбулася зустріч випускників університету та здобувачів вищої освіти, а саме Ірини Романченко студентки 3 курсу 6 групи КНТЕУ з провіднимі професіоналами сфери IT, знайомство з представниками відомих компаній, як Genesis, Intertop, UKRSIBBANK, Альфа-банк, де всі учасники змогли почути вебінари від професіоналів з різних сфер IT-бізнесу, демо різних мов програмування й технологій.

Представники компаній запропонували Junior можливості для здобувачів КНТЕУ на цікаві посади.

Особливе враження для студентів та молодих фахівців залишив квест на перевірку soft skills, який дав можливість познайомитися з іншими учасниками, проявити свої комунікативні та розумові навички, застосувати теоретичні знання на практиці. Майже всі учасники отримали брендові подарунки. Цікавим досвідом для майбутніх професіоналів стала розмова з HR-ами компаній, обмін корисними порадами для вдалого працевлаштування, можливості безкоштовного навчання та перевагах роботи в сфері IT, медіа індустрії.

Величезна подяка КНТЕУ та UGEN, агенції сучасного та альтернативного способу пошуку роботи для молодих професіоналів, за пропозиції саморозвитку й можливість бути кращими.

Подяка керівнику й представникам ТРОС КНТЕУ за популяризацію університету, освітніх проєктів у соціальних мережах й на сторінках кафедри журналістики та реклами.

Посилання на сайт з докладним описом кар’єрного проєкту: https://ugen.agency/challengeit

Чекаємо нових подій, нових можливостей та нових вражень!
Приєднуйся і дій!

18.09.2021
43630
1367
остання редакція 20.09.2021
43630