logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Тренінг кулінарної команди юніорів КНТЕУ

Загальна інформація

З 01 по 09 вересня 2021 р. в лабораторії ресторанних технологій КНТЕУ відбулися тренінги з практичного відпрацювання кулінарних навичок студентів факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу – членів кулінарної команди юніорів КНТЕУ під керівництвом доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Кочерги В.І.

Учасники команди вміло продемонстрували професійні навички з приготування ресторанних страв високої кухні, використання технологічного устаткування, застосування сучасних технік та елементів фуд-дизайну. Під час тренінгів було приготовано: запечену яловичину в медово-гірчичному соусі та соте з овочів; кальмар з пореєм та нутом; курячу грудинку з капустою; кальмар фарширований вершковим терріном з грибним мусом та соусом з порею. А також відпрацьовано конкурсну номінацію «Чорний ящик», під час якої усі члени команди зарекомендували себе як талановиті, творчі та здібні кухарі.

Підготовка кулінарної команди здійснюється з метою участі у кулінарних конкурсах та змаганнях, зокрема на 7-му «Міжнародному фестивалі юніорів з ресторанних технологій, крафту та фуд-дизайну «BestCookFest-2021» та 18-му Міжнародному гастрономічному фестивалі у Стамбулі (Туреччина) у грудні 2021 року.

Висловлюємо подяку керівництву університету, зокрема ректору Мазаракі А.А., декану факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ведмідь Н.І. за створені умови, можливості, мотивацію та підтримку.

09.09.2021
43630
521
остання редакція 23.09.2021