logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти ФРГТБ - учасники FoReCh-2021 Міжнародного експофоруму готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу

Загальна інформація

Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 2, 3 та 4 курсів освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» 29-30 вересня 2021 року у форматі виїзних занять з дисципліни «Ресторанна справа», «Комунікативний менеджмент» під керівництвом викладачів кафедри готельно-ресторанного бізнесу доц. Федоряк Р.М., доц. Авдан О.Г., ст. викл. Зікій Н.Л. та кафедри технології і організації ресторанного господарства доц. Васильєвої О.О., доц. Кочерги В.І. взяли участь у роботі Міжнародного експофоруму готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу FoReCh 2021, що відбувався у Міжнародному виставковому центрі.

На ресторанному форумі топ-спікери презентували інноваційні тренди розвитку сфери гостинності. Здобувачі вищої освіти відвідали кулінарні майстер-класи від відомих бренд-шефів; стали учасниками фінального батлу бариста та нагородження переможців, продегустували крафтові еко-продукти, ознайомилися технічними новаціями в обладнанні суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу, отримали практичні консультації від фахівців.

Виїзні практичні заняття дозволяють здобувачам поглиблювати знання, формувати професійну компетентність, формувати уміння майбутньої професійної діяльності. З нетерпінням очікуємо FoReCh-2022!

30.09.2021
43630
1271
остання редакція 01.10.2021
43630