logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лайфхаки ефективного рекрутингу: корисні поради HR-фахівця Ольги Онопрієнко

Загальна інформація

Ефективний пошук компетентних та мотивованих на саморозвиток працівників щороку ускладнюється під впливом карантинних обмежень та динамічних змін на ринку праці. Водночас поради фахівців стають все більш цінними для студентів, які хочуть знайти роботу своєї мрії – навіть якщо вони відбуваються в онлайн-форматі.

1 жовтня 2021 року студенти 4-го курсу ФЕМП освітніх програм «Управління бізнесом», «Менеджмент персоналу», «Менеджмент ЗЕД» на зустрічі із фахівцем з підбору та адаптації персоналу ПрАТ «Індустріальні та Дистрибуційні Системи» (ІДС)* Ольги Онопрієнко отримали надзвичайно корисну інформацію щодо особливостей поведінки на співбесіді під час працевлаштування, структури телефонного інтерв’ю та правил використання питань рекрутерами.

Спікер наголосила на важливості набуття студентами soft skills для успішного працевлаштування, зупинилася на ролі HR-менеджера як стратегічного бізнес-партнера, на вимогах до складання резюме та поділилася власними секретами ранжування мотивів вибору роботи кандидатами на вакантні посади.

Щиро дякуємо Ользі Онопрієнко за цікаву та корисну інформацію, бажаємо їй нових професійних здобутків, а всім нам – подальшої плідної співпраці зі стейкхолдерами!


* ПрАТ «ІДС» відноситься до української групи компаній під загальною назвою «IDS Borjomi Ukraine» – провідного національного виробника та експерта з питань природних мінеральних вод, які видобуваються в заповідних регіонах України та є еталоном якості згідно з найвищими міжнародними стандартами, частини міжнародної групи одного із найбільших гравців на ринку мінеральних вод СНД та Прибалтики, лідера з категорії природних бутильованих вод.
Компанія представлена у всіх регіонах України – функціонує 18 філій та 30 дистриб’юторів та надає послуги для понад 32 тисяч клієнтів по всій країні.

01.10.2021
43630
1306
остання редакція 12.10.2021
43630