logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник «KNUTE Career Week-2021» (autumn). День перший

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті розпочався «KNUTE Career Week-2021» (autumn), який триватиме з 08 до 12 листопада.

08 листопада відбулися  три  кар’єрні заходи на яких здобувачі дізнались про діяльність представлених компаній, поспілкувалися з їх провідними фахівцями, отримали інформацію щодо програм практик, стажувань та перспектив кар’єрного розвитку.

Менеджер з персоналу ТОВ «ФОРА» Козел Карина розповіла про роботу з сучасними технологіями в ритейл індустрії, спікер запросила студентів на роботу до компанії та рекомендувала їм  долучатись до безкоштовних батлів, майстер-класів та інших внутрішніх змагань, що підсилюють цікавість і жагу до нових знань.  Брухаль Богдан – керуючий магазином, випускник ФТМ КНТЕУ поділився лайфхаком про те, як стати керівником без досвіду роботи.

Міщенко Анна – фахівчиня із залучення талантів  KPMG, охарактеризувала спектр послуги, які  надає компанія, зазначила напрями за якими можуть працювати здобувачі: фінансові послуги, споживчі ринки, сільське господарство, енергетика та природні ресурси, охорона здоров’я і фармацевтика та інші сектори економіки. Анна розповіла про можливості кар’єрного зростання для випускників, охарактеризувала кожен з етапів відбору  для роботи в компанії. Пані Анна звернула увагу на написання резюме та надала рекомендації щодо проходження успішного відбору до компанії.

Великий інтерес і зацікавлення викликала серед студентства  гостьова лекція «Моя професія:  інсайти, тренди та  можливості» Владислава Іконнікова, партнера, керівника департаменту фінансового консалтингу, компанії «Грант Торнтон (Україна)», який розповів про послуги що надає компанія та про важливість професії економіста, аудитора. Спікер закцентував увагу на тому, що враховуючи інтенсивний розвиток цифрового простору, технічні досягнення необхідно постійно розвиватися і навчатися новому. Пан Владислав повідомив про проєкти, якими займається компанія та відповів на запитання, які ставили здобувачі.

«KNUTE Career Week-2021» продовжується,  долучайтесь до наступних цікавих лекцій!

08.11.2021
433884
1621
остання редакція 09.11.2021
433884