logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Щоденник «KNUTE Career Week-2021» (autumn): день другий

Загальна інформація

Другий день поспіль студенти, аспіранти та викладачі мали можливість онлайн-спілкування з представниками бізнес-спільноти на  «KNUTE Career Week-2021».

У майстер-класах, ворк-шопах і гостьових лекціях, що відбулися 9 листопада взяли участь біля 500 учасників. В якості спікерів виступили: Сікоза Анастасія – головна менеджерка з навчання та розвитку працівників роздрібного бізнесу АТ «Райффайзен Банк», Кіріченко Олена – експертка з розвитку бренду роботодавця АТ «Концерн Галнафтогаз», Антоніна Форостяна, менеджерка з навчання і розвитку персоналу Hilton Kyiv, Борох Наталія  – кураторка програми стажування «Ближче до ТБ», фахівчиня з навчання та розвитку персоналу, Гуравова Ганна – директорка агенції маркетингового консалтингу ТОВ «Люстра Адвертайзинг».

Модератором заходів виступила директорка Центру розвитку кар’єри Назаренко Оксана.

На  зустрічах зі стейкголдерами здобувачі дізналися про те, як здійснювати оцінку власного професійного потенціалу, визначати рівень своєї професійної компетентності, планувати майбутню діяльність та будувати кар’єрну стратегію. Студенти і аспіранти ознайомилися з методологією пошуку роботи та техніками для збереження і відновлення власної енергії.

Слухачі отримали пропозицію прокачати свої софтскіли у командній роботі над проєктами під час стажування в 1+1 media. Представниця медійної сфери наголосила на ефективності програми стажування та окреслила перспективи для ії випускників. Студенти отримали рекомендації щодо підготовки відеорезюме.

Особливий інтерес викликала онлайн-лекція «Гостинність у генетиці або секрет успіху міжнародної готельної мережі (Hilton Kyiv)». Спікерка ознайомила з історією створення мережі, охарактеризувала всі сегменти бренду Hilton, розповіла про стандарти та корпоративну культуру, назвала ознаки наявності гена гостинності. Протягом зустрічі здобувачі вирішували конкретні ситуації, які трапляються у реальному житті з гостями у готельному бізнесі.

Мотиваційним, щодо пошуку улюбленої справи, став майстер-клас Гуравової Ганни, яка на прикладі власного кар’єрного становлення і професійного досвіду, розповіла здобувачам про створення усвідомленого, корисного і цікавого контенту.

Ключовими меседжерами усіх «мисливців за талантами» стали рекомендації здобувачам щодо побудови успішної кар’єри:

  • бути командним гравцем;
  • не боятися виходити із зони комфорту;
  • швидко адаптуватись до змін;
  • постійно розвиватися і навчатися новому;
  • вміти аналізувати будь-яку інформацію, виокремлювати важливе;
  • вчитися чітко висловлювати свою думку та доносити її до оточуючих;
  • поділяти цінності компанії-роботодавця.

Усі зустрічі пройшли в жвавій атмосфері: від роботодавців були завдання, опитування, тести, від здобувачів багато запитань.

Тиждень кар’єри продовжується, приєднуйтесь! Запевняємо, буде цікаво!

09.11.2021
433884
1415
остання редакція 10.11.2021