logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл «Облік та оподаткування у контексті євроінтеграційних процесів»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті за ініціативи кафедри обліку та оподаткування 9 листопада 2021 року відбувся щорічний круглий стіл «Облік та оподаткування у контексті євроінтеграційних процесів», метою якого є обговорення стану, розвитку обліку та оподаткування в Україні у контексті євроінтеграційних процесів.

Із вступним словом на круглому столі виступили Мельниченко С.В., д.е.н., проф., проректор з наукової роботи, Канєва Т.В., к.е.н., доц., декан факультету фінансів та обліку, Фоміна О.В., д.е.н., проф., завідувач кафедри обліку та оподаткування.

У роботі заходу взяли участь постійні партнери:

  • Рогозний С.А., аудитор, консультант з МСФЗ, член Ради та керівник Комітету з фінансів та бюджету ФПБАУ, директор ТОВ «МІК «СТАРТ»,
  • Каміл А.В., менеджер по роботі з клієнтами компанія Janacom Ltd. (UK),
  • Знамеровська А.О., провідний викладач ЦСН «Проком»,
  • а також здобувачі спеціальності 071 «Облік та оподаткування»  та викладачі кафедри.

Стейкголдери кафедри відмітили актуальність обраних тематик досліджень спікерів, а також підкреслили рівень підготовки доповідей англійською мовою.

Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» відзначила всіх учасників круглого столу грамотами.

Студенти виступили зі словами вдячності за організацію круглого столу, на якому розглянуто актуальні практичні питання, пов’язані із веденням фінансового та управлінського обліку в умовах пандемії Covid-19, складання фінансової звітності за міжнародними стандартами, необхідністю дотримання етики професійних бухгалтерів, розвитку ринку бухгалтерського аутсорсингу. Результати наукових досліджень та цікаві дискусії сприятимуть професійному розвитку фахівців за спеціальністю «Облік та оподаткування».

09.11.2021
433884
1544
остання редакція 10.11.2021