logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник «KNUTE Career Week-2021» (autumn). День третій

Загальна інформація

В рамках «KNUTE Career Week-2021» 10 листопада стейкголдери з бізнесу продовжили ділитися досвідом із здобувачами вищої освіти.

Цього дня слухали: Прикордонну Анну – старшу консультантку ТОВ «ЕРНСТ ЕНД ЯНГ», Рибчак Діану  – старшу аудиторку ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» та ТОВ «Мазар-Україна» Чорну Олександру – менеджерку відділу аутсорсингу бухгалтерських послуг та Дзуріло Ольгу – менеджерку з персоналу.

Спікери ознайомили здобувачів зі структурами міжнародних консалтингових компаній, принципами кодексу етики аудитора та ключовими компетентностями спеціаліста фінансової сфери. Присутні на зустрічі дізналися про те, як організувати процеси, щоб забезпечити якісний аудит, ознайомилися з технологіями, які використовуються в міжнародних консалтингових компаніях, розглянули цілі аудиту та приклади бізнес-процесів.

Здобувачі цікавилися особливостями майбутньої професійної діяльності, етапами можливого кар’єрного сходження, системою наставництва та мотивацією персоналу.

Родзинкою заходу стала лекція Кірнесенко Катерини – менеджерки відділу маркетингових комунікацій  ТОВ «METRO Cash & Carry», яка розкрила рецепт ефективного міксу онлайн-офлайн комунікацій. Професійно і доступно розповіла про взаємодію із споживачами через соціальні мережі, залучення до цього процесу блогерів – лідерів думок. Здобувачі дізналися принципи роботи з інфлюєнсерами та успішні колаборації бренду і лідерів соцмереж.

Біла Оксана – керівниця з управління клієнтським досвідом департаменту маркетингу  ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», розповіла про про проєкти розумного виробництва, будівництво нового зеленого логістичного центру та особливості підбору персоналу  компанії, розвиток своїх співробітників, інвестування в їх навчання.

Учасники зустрічей отримали пропозиції від стейкголдерів щодо участі у програмах стажування, їх запросили на роботу до найкращого міжнародного бізнес-середовища.

Тиждень кар’єри продовжується! Долучайтесь до наступних онлайн-зустрічей з фахівцями!

10.11.2021
433884
1502
остання редакція 10.11.2021
433884