logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю

Загальна інформація

Представники кафедри журналістики та реклами Київського національного торговельно-економічного університету за запрошенням Київського  університету імені Бориса Грінченка взяли активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю.

10 листопада 2021 року було організовано онлайн зустріч учасників конференції  на тему «Сучасні тенденції розвитку економіки, фінансів та управління: нові можливості, проблеми, перспективи» в якій з доповідями виступили д.е.н. Діана Файвішенко, докторанти кафедри журналістики та реклами Яніна Лісун та Галина Брюханова, доценти Ольга Юсупова та Дмитро Яцюк.

На конференції було обговорено та представлено наукові результати досліджень у фінансовій системі та інформаційних технологіях в умовах цифрової трансформації; висвітлено актуальні проблеми управління на різних рівнях економічної агрегації; обговорено проблеми економіки в контексті віртуальної реальності: муніципальні, регіональні та державні аспекти; проаналізовано сучасні форми і методи підготовки та підвищення кваліфікації кадрів для органів управління, суб’єктів господарювання.

До конференції були долучені представники Запорізького національного університету, Західноукраїнського національниого університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Одеського національного економічного університету, Центральноукраїнського національного технічного університету,  Американського університету культури та освіти (Ліван), Приватного університету у Лакхнау (Індія), ГО "Асоціації сприяння глобалізації освіти та науки СПЕЙСТАЙМ".

Особлива подяка організаторам конференції, оргкомітету, координаторам секцій, модератору д.н. з держ. управління Оксані Марухленко та учасникам за насичені теми та жваве обговорення наукових результатів.

10.11.2021
433884
1530
остання редакція 11.11.2021
433884