logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Результати проведення студентської наукової конференції «Фінансова політика в умовах економічних перетворень»

Загальна інформація

Незважаючи на карантин, ми продовжуємо займатися наукою. Так, 17-18 листопада 2021 р. на факультеті фінансів та обліку відбулася студентська наукова конференція «Фінансова політика в умовах економічних перетворень».

На початку пленарного засідання з вітальним словом виступила декан факультету фінансів та обліку Канєва Тетяна Володимирівна, яка подякувала усім за активну участь та побажала подальшого плідного наукового пошуку.

Розпочалася конференція із пленарного засідання, а продовжилась роботою 17 секцій за найрізноманітнішими напрямами. У заході взяли участь 221 особа. Наукові доповіді представляли студенти усіх факультетів університету, а також студенти ВСП «Київського торговельно-економічного фахового коледжу КНТЕУ» та Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства.

Доповіді були актуальними, науково обґрунтованими, дослідницького характеру і присвячені проблемам фінансових ринків та інститутів, фінансової та бюджетної політики в системі державного регулювання соціально-економічного розвитку країни, вітчизняної податкової системи; оптимізації та управлінню фінансовими й інвестиційними ризиками; моделюванню та прогнозуванню економічних процесів; організації та методиці бухгалтерського обліку; особливостям впровадження міжнародних стандартів бухгалтерського обліку в Україні; питанням аудиту в умовах євроінтеграції; ролі аналізу і контролю в системі управління діяльністю суб’єктів підприємництва; антикорупційного аудиту та фінансового моніторингу в умовах формування відкритого суспільства; проблемам та специфіці застосування сучасних інформаційних технологій в процесах оптимізації управлінських рішень; статистичним дослідження економічних процесів України, а також питанням інтелектуального аналізу даних. Висновки та пропозиції студентів є цікавими й обґрунтованими.

За результатами наукової конференції було відзначено доповіді таких учасників, як:

Грамотами І ступеня
Грамотами ІІ ступеня
Грамотами ІІІ ступеня

Програму конференції та презентації доповідачів розміщено в системі дистанційного навчання КНТЕУ.

Вітаємо учасників конференції!

18.11.2021
43630
1712
остання редакція 19.11.2021
43630