logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Розширення можливостей для співпраці КНТЕУ з місцевими громадами

Загальна інформація

24 листопада 2021 року відбулось підписання меморандуму про співробітництво між КНТЕУ та Присиваською територіальною громадою (Херсонська область) за участі ректора КНТЕУ Анатолія Антоновича Мазаракі та голови Присиваської територіальної громади (ПТГ), голови асоціації голів ОТГ Херсонщини Сергія Олександровича Кліщевського.

Під час підписання також були присутні перший проректор з науково-педагогічної роботи Н. В. Притульська, декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Н.І. Ведмідь, завідувач кафедри туризму та рекреації Т.І. Ткаченко, завідувач кафедри технології та організації ресторанного господарства Д.І. Федорова та депутат Каховської районної ради Аліна Юріївна Кліщевська. Учасники зустрічі були ознайомлені з діяльністю Присиваської об’єднаної територіальної громади, утвореної в 2016 році, що об’єднала 5 населених пунктів зі значним туристично-рекреаційним потенціалом. За час існування громади реалізовано проєкти щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді, змістовного проведення дозвілля та розвитку туристичного проєкту «ЗДИВАЖ СИВАШ».

Згідно з підписаним меморадумом сторони домовились про такі напрями співробітництва:

  • участь у спільних грантових програмах та програмах місцевого бюджету;
  • надання консультаційних послуг і проведення навчальних тренінгів з актуальних питань у сфері гостинності, туризму, зокрема щодо впровадження системи HACCP у закладах освіти, оздоровлення та відпочинку;
  • розроблення бізнес-планів реорганізації або будівництва готелів, ресторанів та інших об’єктів сфери послуг та дозвілля;
  • проведення маркетингових досліджень;
  • організація спільних наукових заходів, семінарів, міжнародних конференцій та інших заходів;
  • сприяння популяризації формування культури харчування та розвитку принципів здорового харчування із залученням професорсько-викладацького складу КНТЕУ та проходження ними стажування у підрозділах ПТГ;
  • залучення членів ПТГ до освітнього процесу КНТЕУ.

Дякуємо нашим партнерам та чекаємо нових проєктів!

24.11.2021
43630
2271
остання редакція 25.11.2021
43630