logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Реалізація неформальної освіти на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

Під час проходження практичної підготовки на базі Апартготелю Premier Fort Beach Hotel «Форт Нокс ООД» (Болгарія) для студентів факультету було організовано курс вивчення освітніх вибіркових компонент «Енологія» та «Кондитерське та пекарське мистецтво». Відповідно до програм дисциплін здобувачі вивчали особливості технології вин і виноробної продукції, культуру вживання напоїв, мистецтво створення виробів з бісквітного тіста, процес виготовлення оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів тощо.

Завдяки впровадженню синергетичного досвіду теорії та практики у реальному бізнес-середовищі студенти факультету отримали унікальні можливості для саморозвитку, самореалізації, здобуття нових знань і практичного досвіду.

За результатами реалізації неформальної освіти 27 здобувачів освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа», «Готельний і ресторанний менеджмент», «Міжнародний туризм», «Туристичний менеджмент», «Технологія та організація ресторанного бізнесу» отримали сертифікати міжнародного зразка про успішне проходження курсу за обраними освітніми вибірковими компонентами.

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу висловлює глибоку вдячність за можливості реалізації неформальної освіти ректору КНТЕУ Анатолію Антоновичу Мазаракі та нашим партнерам – керівнику «Форт Нокс ООД» Ігорю Кукую та F&B менеджеру «Форт Нокс ООД» Станіміру Дімітрову!

26.11.2021
43630
1908
остання редакція 26.11.2021