logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний професійний бекграунд студентства КНТЕУ у сфері гостинності

Загальна інформація

У рамках підписаної угоди про партнерство з організації практики між Київським національним торговельно-економічним університетом та міжнародною компанією «Форт Нокс ООД» студенти ФРГТБ успішно пройшли практичну підготовку на базі апартготелю «Premier Fort Beach Hotel» (м. Светий Влас) - лідера готельного бізнесу Болгарії.

За результатами практичної підготовки у період з 19 червня по 16 вересня 2021 року студенти мали нагоду сформувати професійну компетентність, що у подальшому гарантуватиме їх успішну, продуктивну та ефективну професійну діяльність у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Також студенти отримали можливість оволодіти навичками спілкування англійською та болгарською мовами.

У підсумку студенти КНТЕУ нагороджені сертифікатами міжнародного зразка, які стануть запорукою їх професійного розвитку у сфері гостинності!

Дякуємо нашим шановним партнерам за професійний підхід та співпрацю!


Відгуки студентства про міжнародне стажування у Болгарії:

Ракоча Мілена, 2 курс, 3 група
Посада: помічник офіціанта

«Це літо мені запам’ятається надовго, зокрема новими можливостями, цікавими зустрічами, емоціями. Мені випала прекрасна нагода провести 3 місяці своєї першої практики в Болгарії і це чудово, що університет дає такі прекрасні можливості студентам.
Для мене було дуже цікаво відвідати іншу країну, познайомитися з їхньою культурою та людьми, вдосконалити свої професійні навички та поспілкуватися з носіями мови. Я набула колосального і професійного досвіду. Враження та спогади тільки найкращі.
Якщо буде можливість пройти практику у наступному році, я обов’язково нею скористаюся!».

Камишанська Анастасія, 2 курс, 13 група
Посада: помічник кухаря

«Виробнича практика у Болгарії була моєю першою практикою за кордоном, але я не шкодую, що поїхала. Завдяки університету я набула великий досвід у сфері готельно-ресторанного бізнесу: мала змогу пізнати культуру сфери обслуговування іншої країни, підвищити власні комунікативні навички спілкування з інтернаціональним контингентом гостей. Крім того, вдячна КНТЕУ та керівникам бази практики за можливість удосконалити свої теоретичні та практичні навички за рахунок проведення курсу «Кондитерське та пекарське мистецтво» у рамках неформальної освіти, за результатами якого отримала сертифікат міжнародного зразка. Було також приємно працювати зі своїми колегами-студентами, обмінюватись досвідом та враженнями у вільний час.
Практика у Болгарії навчила мене багатьом речам. Але основним для мене є розуміння того, що немає нічого неможливого. Якими би не були обставини, твоя впевненість у своїх силах та бажання займатись улюбленою справою допоможуть тобі упоратись з усіма перешкодами».

Мурзенко Єлизавета, 3 курс, 6 група
Посада: кухар

«Практика за кордоном — це найкращий варіант для студентів, які хочуть працювати та навчатися одночасно.
Практичний досвід, який я особисто отримала в апартготелі «Premier Fort Beach Hotel», став великим кроком вперед у професійне майбутнє. За період проходження практики було здобуто багато знань та навичок професійного спрямування, зокрема робота у команді, підвищення рівня володіння іноземними мовами (спілкування з колегами та гостями готелю болгарською та англійською мовами), відпрацювання кваліфікаційних вмінь та навичок відповідно до різних займаних посад. Кожен з нас набув безцінного досвіду та знайшов друзів. Університет надає класні можливості студентам і я дуже вдячна КНТЕУ за такий досвід. Сподіваюся за продовження співпраці у наступному році».

Кисельов Тарас, 4 курс, 3 група
Посада: кухар

«Цього літа практику у Болгарію, а саме в готелі «Premier Fort Beach Hotel» проходив втретє. І жодного разу не пожалкував про здійснений вибір. Практична підготовка надає змогу щоразу отримувати нові знання, професійні навички та вміння, які знадобляться у подальшому кар’єрному розвитку. Круто, що кожного дня ми спілкуємося з різними людьми, практикуємо іноземні мови, вчимося виходити із конфліктних ситуацій. Це робота в команді, вміння розуміти, взаємодіяти та надавати допомогу один одному, навіть якщо розмовляєте різними мовами.
Дуже вдячний нашому університету за таку унікальну можливість подорожувати, працювати та здобувати професійний практичний досвід!».

26.11.2021
43630
2001
остання редакція 26.11.2021
43630