logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Захист магістрів за новою освітньою програмою «Міжнародний спортивний менеджмент та рекреація»

Загальна інформація

Захист магістрів за новою освітньою програмою «Міжнародний спортивний менеджмент та рекреація» на кафедрі туризму та рекреації – результат диверсифікованого підходу до підготовки фахівців для сфери туризму, дозвілля і розваг.

Кафедра туризму та рекреації здійснює постійний моніторинг ринку праці та активно реагує на запити споживчого ринку. У цьому році відбувся захист здобувачів освітнього ступеня «магістр» не тільки за традиційними для кафедри освітніми програмами українською та англійською мовами навчання «Міжнародний туристичний бізнес» і «Туристичний та курортно-рекреаційний менеджмент», але й вперше за освітньою програмою «Міжнародний спортивний менеджмент та рекреація» (спеціальність 073 «Менеджмент»).

Незважаючи на складнощі у навчанні, що пов’язані з постійним напруженням тренувань та спортивними змаганнями, здобувачі освітнього ступеня «магістр» за освітньою програмою «Міжнародний спортивний менеджмент та рекреація» достойно витримали випробування. Членам кваліфікаційної комісії були представлені цікаві випускні роботи, спрямовані, зокрема, на розв’язання проблем стратегічного управління інноваційним розвитком та івентивного менеджменту Національного спортивного комплексу «Олімпійський», маркетингового стратегічного планування підприємства з організації спортивних івентів та стратегічного управління організаціями з олімпійських та неолімпійських видів спорту, виконаними у співпраці з громадськими організаціями «Національний олімпійський комітет України» та «Спортивний комітет України».

Голови комісій Тимошенко Т.О. (президент Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців «Всеукраїнська федерація роботодавців у сфері туризму України», експерт проєкту міжнародної технічної допомоги «Економічна підтримка Східної України» (Агентство США з міжнародного розвитку в Україні), Бойко О.В. (заступник генерального директора, співвласниця туристичного оператора «TPG»), Незнамова Н.С. (голова представництва авіакомпаній «AIR FRANC KLM» в Україні), Дворська І.В. (генеральний директор, засновниця ТОВ «TRAVEL HUB») та В’яла О.М. (начальник навчально-спортивного відділення Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України) високо оцінили підготовку майбутніх фахівців у КНТЕУ, підкреслили актуальність обраної студентами тематики досліджень, побажали їм успіхів у практичній реалізації обґрунтованих інноваційних проєктів.

Кафедра туризму та рекреації вітає магістрів із успішним захистом ВКР та висловлює глибоку подяку головам і членам комісій за плідну співпрацю.

14.12.2021
43630
3216
остання редакція 14.12.2021
43630