logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Захист випускних кваліфікаційних робіт на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу

Загальна інформація

Завершальним та важливим етапом освітнього процесу здобувачів є захисти випускних кваліфікаційних робіт, що підтверджують досягнуті програмні результати навчання здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за сучасними освітніми програмами:

  • «Готельний і ресторанний менеджмент»,
  • «Лакшері менеджмент», «Міжнародний готельний бізнес»,
  • «Готельний девелопмент»,
  • «Ресторанний бізнес»,
  • «Hotel and Restaurant Management»,
  • «International Hotel Business».

Головами екзаменаційних комісій було визнано фахівців у сфері гостинності:

  • Опанащук Юрій, голова правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України, канд. екон. наук, доц.;
  • Євченко Олексій, керуючий партнер девелоперської компанії «ArtBuild Hotel Group»;
  • Ілляшенко Олександра, керуюча рестораном «Міралі Ділбазі»;
  • Марчук Тетяна, начальник служби продажу та маркетингу ДП «Готель «Україна»;
  • Лавренова Катерина, директор ТОВ «Українська академія дистиляції»;
  • Мозгова Юлія, менеджер з адміністративної роботи міжнародного готелю «Ramada Encore Kyiv»;
  • Тимофєєва Єлизавета, керівник департаменту продажів рекреаційного комплексу «Selfish Club».

Тематика випускних кваліфікаційних робіт охоплювала напрями щодо імплементації цифрових технологій, управління диверсифікацією послуг, технологій інтеграційного зростання, формування корпоративного бренд-менеджменту, міжнародної конкурентоспроможності, корпоративної системи інтернет-маркетингу, дистрибуції послуг, міжнародної програми лояльності, корпоративної системи просування послуг. Варто зазначити, що щорічно тематика випускних кваліфікаційних робіт обговорюється зі стейкголдерами, удосконалюється та є практикоорієнтованою, а результати досліджень впроваджуються в діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.

Загалом здобувачами продемонстровано високий рівень здобутих фахових та мовних компетентностей, креативного мислення, аналізу міжнародного та вітчизняного готельного і ресторанного бізнесу, володіння сучасними інформаційними технологіями та спеціальним програмним забезпеченням.

Вітаємо наших випускників із успішним завершенням навчання та бажаємо досягнення високих кар’єрних вершин!

15.12.2021
43630
2711
остання редакція 15.12.2021