logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбудеться Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності 181 «Харчові технології» для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Для участі в олімпіаді та отримання до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики необхідно:

1. Ознайомитися з положенням про олімпіаду

Положення про проведення олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології та фуд-дизайн».

2. Зареєструватися (не пізніше 7 квітня 2022)

Реєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології»

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc56csJUrHCY7ObH7qd_P5olKxbXsIzt7WIjV30XvWB7fiiFw/viewform

3. Виконати завдання І туру олімпіади (online тестування з математики)

Доступ до завдань буде відкрито 08-09 та 15-16 квітня 2022 року.

4. Взяти участь у ІІ турі олімпіади (тестування з дисциплін «Технологія ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства») , що відбудеться 14 травня 2022 року на базі КНТЕУ або online відповідно до епідеміологічної ситуації.

Контакти оргкомітету:

e-mail: ktogh@knute.edu.ua, kharchovitekhnolohiyi@gmail.com,
Конт. тел.: (044) 531-48-45, (097) 570-61-94
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
Перепелиця Мирослава Павлівна

Ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології»:

  • започаткування власного бізнесу;
  • розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування, вміння працювати в команді;
  • отримання диплому міжнародного зразка;
  • здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;
  • участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі;
  • гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001;
  • набуття професійних вмінь та навичок фуд-дизайну, фуд-арту з урахуванням прогнозу розвитку сучасних ресторанних трендів.

Упродовж навчання гарантуємо:

  • вивчення декількох іноземних мов;
  • участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США;
  • заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
  • надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств;
  • можливість під час навчання і щорічної практики працювати у готелях і ресторанах, туристичних і курортних комплексах різних країн (Італії, Болгарії, Хорватії, Словаччини, Німеччини, Франції та ін.);
  • можливість участі у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з кондитерської та кулінарної майстерності, фуд-арту («Цукрові квіти», «Вироби з карамелі. Ікебана», «Сучасні торти і декор» та ін.).

Освітня програма «ТЕХНОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»

  • організація діяльності закладів ресторанного бізнесу;
  • управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій;
  • організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів;
  • проектування нових і модернізація діючих закладів ресторанного господарства з урахуванням вимог НАССР та ISO.

Можливі посади: керівник виробничих та сервісних підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, адміністратор закладу ресторанного господарства, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомельє.

Освітня програма «РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ФУД-ДИЗАЙН»

  • дизайн і фуд-стилістика ресторанної продукції;
  • управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій;
  • організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів;
  • дизайн авторського меню та його техніко-технологічне забезпечення;

Можливі посади: керівник виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомельє, консультант із фуд-дизайну, фуд-стиліст

20.12.2021
43630
2313
остання редакція 21.12.2021
433884