logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Урочисте вручення сертифікатів про судове волонтерство в Дарницькому районному суді м. Києва

Загальна інформація

Вручення сертифікатів про участь студентів факультету міжнародної торгівлі та права як судових волонтерів відбулося 16 грудня 2021 року у приміщенні Дарницького районного суду міста Києва, який є модельним судом в рамках ініціативи «Модельні суди» Проєкту Європейського Союзу «Право-justice».

Проректор з наукової роботи Мельниченко С.В., декан факультету міжнародної торгівлі та права Гончарова Ю.А., Голова суду Щасна Т.В., суддя-спікер Бондаренко М.С., Національна експертка Проєкту Бондаренко Євгенія видали студентам перші сертифікати та атрибути судових волонтерів та обговорили подальшу співпрацю з поширення судового волонтерського руху. На заході були також присутні завідувач кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу Мельниченко Р.В., куратор судового волонтерства в межах Меморандуму доцент Шведова Г.Л., заступник керівника апарату суду Слівінський Д.О., судді: Котвицький В.Л., Гусак О.С., Шаповалова К.В., Якусик О.В.

Проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна зазначила, що створення волонтерської служби у суді – це унікальна можливість та досвід для студентів у їх професійному розвитку. Декан факультету міжнародної торгівлі та права Гончарова Юлія Анатоліївна висловила подяку та підтримку у судовому волонтерстві від факультету міжнародної торгівлі та права. Голова суду Щасна Тетяна Василівна подякувала волонтерам та наголосила на важливості їх діяльності. Суддя-спікер Бондаренко Марина Сергіївна, як керівник курсу практики і навчання волонтерської діяльності у суді, подякувала Проєкту ЄС за менторську підтримку у впровадженні даного сервісу та відзначила важливість співпраці усіх сторін Меморандуму. Національна експертка Проєкту Бондаренко Євгенія наголосила, що Проєкт продовжить підтримувати розвиток волонтерських сервісів в українських судах та побажала успіху студентам у цій сфері.

16.12.2021
43630
3114
остання редакція 22.12.2021
43630