logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Святкові новорічні заходи у КНТЕУ

Загальна інформація

Новий рік – казкове свято, це пора радості і чудес, коли і дорослі, і діти хоча б трішки починають вірити у дива. Тому важливо зустріти його по-особливому - з подарунками, розвагами і, звісно ж, з радісним настроєм.

Саме така тепла атмосфера панує напередодні Нового року у Київському національному торговельно-економічному університеті.

А створили її творчі і талановиті студенти та співробітники КНТЕУ, які 23 грудня влаштували справжню новорічну феєрію на головній сцені університету і порадували всіх святковими вокально-хореографічними номерами.

З вітальним словом до гостей заходу звернувся ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі. Він відмітив: «Природно, що коли завершується рік, завжди треба згадати, як ми його прожили. І ми з вами прожили його дуже успішно». Він згадав, що 2021 рік був непростим, але плідним, а також побажав усім «Хай збудуться ваші очікування, хай почуття віри і надії вас не залишає. Бережіть себе, своїх близьких, будьте здорові. Щастя вам у всьому!».

Присутні глядачі отримали від святкової програми неабиякий заряд позитиву та насолодились незабутньою новорічною атмосферою.

Традиційно, цього дня пройшла безпрограшна новорічна лотерея, де усі охочі студенти та співробітники отримували корисні подарунки та мали змогу позмагатися за головний приз.

Цього разу захід відбувався у холі Конгрес-центру КНТЕУ. Крім символічних подарунків за результатами лотереї розіграно:

  • набори ялинкових прикрас (отримали Міняйло Олександр Іванович, декан факультету економіки, менеджменту та психології, та Яременко Валерій Миколайович, друкар офсетного друку 6 розряду центру підготовки навчально-методичних видань);
  • новорічну подушку (виграла Сметана Олеся Олексіївна, машиніст термоклеєвої машини 4 розряду центру підготовки навчально-методичних видань).

А головний приз – мультиварка – дісталась Буханенку Ігорю Івановичу, провідному інженеру відділу капітального ремонту та будівництва.
Вітаємо переможців! Сподіваємось, що отримані подарунки стануть кожному у нагоді та прикрасять ваш дім.

Дякуємо всім причетним до організації подій і вітаємо з прийдешніми святами!

Заходи відбувались з дотриманням усіх карантинних обмежень.

23.12.2021
43630
3665
остання редакція 28.12.2021
443230