logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ

Загальна інформація

Урочиста церемонія вручення дипломів магістрів випускникам Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ, які здобули освіту за іншою спеціальністю відбулась 29 грудня 2021 року в залі ректорату. Наймолодшому випускнику у цьому році 22 роки, а найстаршому – 66, що підтверджує актуальність і необхідність концепції навчання впродовж усього життя  Цікавим є й той факт, що відсоток випускників 30+ складає – 71%. А ще 50%  здобувачів отримали дипломи з відзнакою, що є доказом високої мотивації до навчання даної категорії студентів.

Унікальність випуску у цьому році полягає ще й у тому, що вперше дипломи магістрів отримали ті, хто разом з нами пройшли складний шлях відбору за право навчати (для нас) і навчатися (для студентів) за кошти державного бюджету від Національного агентства України з питань державної служби за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування". Щиро вітаємо кафедру публічного управління та адміністрування з реалізацією нашого спільного проєкту! Вітаємо й випускників-державних службовців з черговою віхою на шляху вашого професійного розвитку!   

Вже вдруге відбувся  випуск магістрів програми "Управління закладами охорони здоров'я". Разом з кафедрою менеджменту раді вітати наших найкращих студентів, а тепер вже магістрів, адже найбільше дипломів з відзнакою саме у них! 

Серед випускників, також, магістри програми "Комерційне право" та спільної з італійським університетом імені Г. Марконі програми подвійного дипломування "Міжнародне бізнес-адміністрування"

Традиційними для програм здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю в ІВК є наявність випускників за спеціальністю "Облік і оподаткування". У цьому році це програми "Облік і податковий консалтинг" та "Фінансовий контроль та аудит", результатами навчання студентів яких ми дуже пишаємось разом з випусковими кафедрами. 

Під час урочистості ректор Анатолій Антонович Мазаракі радо привітав випускників та запросив до подальшої співпраці у якості тих, хто зможе долучитися до викладання в нашому університеті. З найкращими побажаннями до випускників звернулись перший проректор Наталія Володимирівна Притульська та директор Інституту вищої кваліфікації Алла Миколаївна Бідюк.

На святі були присутні завідувачі випускових кафедр: Сергій Іванович Бай, Наталія Леонідівна Новікова, Олена Володимирівна Фоміна, Каріна Олександрівна Назарова, гаранти та викладачі програм, які щиро раділи нашим спільним досягненням.

Випускники високо оцінили якість організації навчального процесу та подякували всіх причетних до реалізації випускного фінішу.

Ще раз вітаємо наших магістрів із завершенням навчання у Київському національному торговельно-економічному університеті та бажаємо не втрачати жагу до самовдосконалення!

Дякуємо ректорату за підтримку та допомогу, а випусковим кафедрами за плідну співпрацю!

Усіх вітаємо з Новим роком та зичимо щастя, миру і злагоди!

29.12.2021
433884
3591
остання редакція 30.12.2021
433884