logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція-вебінар фахівця у галузі хлібопечення Віти Ланської, керівниці департаменту «BAKERY» компанії «Ресторія Трейд»

Загальна інформація

На факультеті ресторанно-готельного і туристичного бізнесу ДТЕУ для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» 13 квітня 2022 року проведено лекцію-вебінар на тему «12 кроків до успіху – технологічні особливості сучасного тістоведення» від експерта з пекарських технологій, стейкголдера освітньої пограми «Крафтові технології» Віти Дмитрівни Ланської.

Лекцію організовано за ініціативи кафедри технології і організації ресторанного господарства  у межах вивчення дисциплін кафедри технології і організації ресторанного господарства «Технології крафтових виробництв», «Кондитерське та пекарське мистецтво». 

Віта Дмитрівна, досвідчений фахівець-практик у галузі хлібопечення, керівниця департаменту «BAKERY» компанії «Ресторія Трейд», наголосила на актуальності розвитку в Україні саме сьогодні, в умовах пошкодження інфраструктури харчової промисловості, невеликих мобільних крафтових підприємств з виробництва харчової продукції, зокрема хліба та хлібобулочних виробів. Спеціаліст-практик звернула увагу на особливості 12 технологічних стадій виробництва хліба, зазначила важливість кожної стадії, поділилася секретами делікатної роботи з тістом, дріжджами, заквасками «pete fermente»; дала поради щодо складання авторських рецептур крафтового хліба та організації власних крафтових пекарень.

Лекція-вебінар викликала професійний інтерес та велику зацікавленість у студентів, майбутніх фахівців, керівників, здатних генерувати інноваційні ідеї, очолювати проєктні команди з відбудови галузі харчових технологій.

Колектив факультету щиро вдячний Віті Дмитрівні за цікаву та змістовну лекцію, бажає їй успіхів у професійній діяльності та чекаємо на подальші зустрічі!

13.04.2022
433884
1690
остання редакція 18.05.2022
43630