logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виклики бізнесу та HR-менеджменту в умовах війни: майстер-клас Олександра Короговного

Загальна інформація

Початок війни в Україні поділив на «до» і «після» життя всіх українців. На 70-й день війни українські власники та керівники вже чітко усвідомили, як адаптуватися до нових викликів бізнесу, утримувати конкурентні позиції та розробляти нові проєкти, які будуть підіймати вітчизняну економіку та допомагати українцям підтримувати достойний рівень життя. 

4 травня 2022 року на майстер-класі співвласника та керуючого партнера digital-агенції ТОВ «АЙ-ЛАІН» Олександра Короговного, присвяченого темі «Виклики бізнесу та HR-менеджменту в умовах війни» для здобувачів освітніх програм «Менеджмент персоналу», «Торговельний менеджмент» та «Управління бізнесом», панувала атмосфера діалогу та зацікавленості. Підіймалися питання пошуку та збереження працівників, проблеми їх міграції, дистанційної роботи та мотивації, пошуку нових бізнес-ідей, змін на ринку праці, оновлених soft skills сучасних менеджерів тощо. 

Студенти дізналися, що Олександр є випускником нашого університету, який спільно із одногрупником 9 років тому побудував власну digital-агенцію та переконалися, що фахові компетенції спікера для багатьох з них можуть бути прикладом для наслідування та мотивами до навчання. 

Активну участь у спілкуванні взяли гаранти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Ірина Миколайчук та Валентина Жуковська в межах вивчення дисциплін «Рекрутинг» та «Управління кар’єрою». 

Підкріплюючи презентацію кейсами та гумором, Олександр наголосив слухачам на важливості вступу в магістратуру ДТЕУ для розвитку фахових компетенцій у відповідь на нові виклики бізнесу, інвестицій отриманих знань у власну кар’єру та їх адаптації до змін у суспільстві. 

Щиро дякуємо Олександру за мотиваційний майстер-клас, зичимо миру в Україні та швидкої Перемоги, бажаємо змін на краще та чекаємо на наступні зустрічі!

04.05.2022
433884
1574
остання редакція 13.05.2022