logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Профорієнтаційна робота викладачів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в рамках проведення Дня університету 2022!

Загальна інформація

Щорічно в останню суботу травня Державний торговельно-економічний університет відзначає День університету і радо вітає у своїх стінах як випускників попередніх років, так і абітурієнтів, які тільки планують приєднатися до університетської родини.

У рамках заходів, присвячених Дню університету, випусковими кафедрами факультету було організовано проведення онлайн-лекцій і майстер-класів фахівцями сфери готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Для тих, хто пов’язує своє майбутнє з готельною сферою, але ще не обрав професію, кафедра готельно-ресторанного бізнесу організувала зустріч  із засновником та генеральним директором Ribas Hotels Group Артуром Лупашком та керівником PR відділу компанії Галиною Череднюк на тему «Як розвивати власний бренд ключових співробітників? Чому важливо бути експертом та до чого тут монетизація?».

З метою популяризації освітніх програм кафедри технології і організації ресторанного господарства було проведено онлайн-лекцію на тему «Сучасні реалії та досягнення українського виноробства» експертом-сомельє, бренд-амбасадором «Vitis Groupe», шефом-сомельє «Vino.ua», засновником винної школи «Vitis Vine School» Глібом Кошелєвим.

Лариса Рибчук – чемпіонка світу з кондитерського мистецтва, багаторазова призерка вітчизняних та міжнародних конкурсів із кондитерського мистецтва, провела майстер-клас на тему «Сучасні тренди кондитерського фуд-арту» в режимі онлайн.

Кафедра туризму та рекреації запропонувала бажаючим поринути у світ відеопродакшену важливої складової туризму разом з Антоном Пожидаєвим – засновником «Pozhidaev production team» та обговорити як хобі може перетворитися в справу всього життя.

Абітурієнтам було надано можливість ознайомитись із командними бізнес-проєктами готельно-ресторанного комплексу та StartUp-ідей під гаслом «А ми HoReCa підіймемо, а ми нашу Україну, гей, гей, розвеселимо!», підготовлених нашими здобувачами освіти. Випускники шкіл могли предметно оцінити привабливість та перспективність сфери гостинності, розуміючи важливість та актуальність відновлення туристичного бренду України.

У рамках Дня університету викладачами факультету проведено  екскурсії навчальними корпусами та навколишньою територією університету, де основний фокус уваги абітурієнтів та їх батьків було зосереджено на славетних традиціях та конкурентних перевагах ДТЕУ: унікальній матеріально-технічній базі студентського кампусу, високій якості освітнього процесу, широких можливостях, що відкриває університет для активного саморозвитку, занять спортом, культурно-мистецької, громадської, дозвіллєвої діяльності, можливості участі у міжнародних кулінарних конкурсах, набуття практичного досвіду у всесвітнього відомих закордонних та вітчизняних закладах сфери готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також подальшого працевлаштування.

Абітурієнти висловили своє захоплення побаченим і впевнилися у своєму виборі університету та майбутньої  спеціальності.

28.05.2022
43630
2233
остання редакція 01.06.2022
43630