logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інформація для студентів-мешканців гуртожитків ДТЕУ

Загальна інформація

Термін проживання у 2021/22 навчальному році завершується 30 червня 2022 року.

Прийом заяв на проживання у 2022/23 н.р. проводиться з 6 по 24 червня.

Для поселення на 2022/23 н.р. необхідно заповнити форму для реєстрації (з особистої корпоративної пошти студента) та прикріпити свою заяву, оформлену за зразком. Наголошуємо, що заяву необхідно або написати від руки, або заповнити електронну заяву та поставити на ній власний підпис.

ФОРМИ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ:

Гуртожиток №1
Гуртожиток №2
Гуртожиток №3
Гуртожиток №4
Гуртожиток №6
Гуртожиток №7

Студенти, які написали заяви на поселення на наступний навчальний рік, не мають заборгованостей з доплати за гуртожиток та електроенергію будуть поселені на місця, закріплені за ними у 2021/22 н.р. Крім того, за бажанням студента буде дозволено залишити особисті речі у свої кімнаті до кінця серпня 2022 року. Заяви студентів, які мають заборгованості розглядатися не будуть.

Нагадуємо, що окрім доплати за проживання, необхідно також сплатити заборгованість за електроенергію в першому семестрі 2021/22 н.р. (вересень-грудень 2021 р.) та за січень-лютий 2022 р. Оплата за електроенергію в період війни з тих студентів, які не проживали в гуртожитку, не стягується.

Інформуємо, що за зверненням Ради студентського самоврядування ДТЕУ розмір оплати за електроенергію в січні-лютому 2022 році було знижено до розмірів 2021 року, попри збільшення розмірів тарифів за електроенергію в три рази.

Студентам, які не мають потреби проживати в гуртожитку у 2022/23 н.р., необхідно до 30 червня 2022 року забрати особисті речі з гуртожитку, знятися з місця реєстрації та військового обліку в установленому порядку.

Наголошуємо, що у разі невиконання процедури подачі заяв у відведені терміни, студенти можуть бути поселені до гуртожитку за наявності вільних ліжко-місць після поселення першого курсу та у разі відсутності заборгованостей.

Студенти, що завершують навчання за ОС "Бакалавр" та не планують вступати на ОС "Магістр", повинні обов'язково виписатися з гуртожитку та забрати особисті речі з кімнати до 30 червня 2022 р.

Студентам, які мають бажання проживати у гуртожитку в липні-серпні 2022 р., необхідно написати відповідну заяву та прикріпити її до форми.

За зверненням Ради студентського самоврядування університету вартість проживання в літній період було зменшено до розміру плати за проживання у період навчального року, а саме: 800 грн у місяць. Також, за необхідності проживання в липні-серпні, є можливість подобової оплати за проживання.

За детальною інформацією звертайтеся до Дирекції студмістечка чи пишіть свої запитання на пошту gurtinfo@knute.edu.ua

06.06.2022
433884
11220
остання редакція 09.06.2022
433884