logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вебінар «без краваток 2.0». Raiffeisen Bank & Державний торговельно-економічний університет

Загальна інформація

За ініціативи кафедри банківської справи 3 червня 2022 року відбулась чергова зустріч здобувачів вищої освіти ДТЕУ факультету фінансів та обліку спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського та магістерського рівнів з представниками АТ «Райффайзен Банк» у рамках вебінару «без краваток 2.0», присвячена діяльності банку в умовах війни. До вебінару долучились і викладачі кафедри банківської справи та деканату.

Спікерами вебінару виступили:

  • Володимир Зубченко, Data Scientist в Raiffeisen Bank, коуч Raiffeisen Bank International Innovation School, бізнес-тренер, ментор та модератор міжнародних програм стартап-акселераторів, Агент змін Райфу;
  • Анастасія Сікоза, головний менеджер з навчання та розвитку працівників роздрібного бізнесу, Агент змін Райфу;

Модераторами зустрічі виступили Анна Хорт, менеджер з розвитку бренду роботодавця Райфу та завідувачка кафедри банківської справи Наталія Шульга.

Ключовими моментами зустрічі були «навчання – досвід –навички».

Під час вебінару здобувачі вищої освіти довідались про переформатування роботи відділень в умовах війни, про ініціативи банку з підтримки ЗСУ та переселенців, про підтримку співробітників банківської групи Райффайзен, які змушені були виїхати. Цікавим був досвід банку у використанні штучного інтелекту, застосуванні програмування у моделюванні та прогнозуванні бізнес-процесів; диджиталізації банківських послуг та роботи амбасадорів. Спікери наголосили на перспективах професійної реалізації у банківській сфері та які скіли для цього мають бути, поділились досвідом банку у організації навчальних марафонів, коуч-сесій, фідбек-фестів тощо. Частина зустрічі була присвячена відповідям на питання слухачів, яка перетворилась в цікаве обговорення сучасного банківництва.

Кафедра банківської справи щиро вдячна багаторічному партнеру за змістовну і надзвичайно цікаву зустріч!

03.06.2022
43630
2069
остання редакція 09.06.2022