logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інноваційний освітній проєкт Навчально-наукового центру бізнес-симуляції

Загальна інформація

«Новій Україні – нових фахівців: формуємо компетентності разом», саме таку назву мала окрема панель Дискусійної платформи «Сфера торгівлі: виклики війни та вектори відновлення», яка відбулася в Державному торговельно-економічного університеті з нагоди «Дня працівників торгівлі».

Обговорено традиційні та інноваційні шляхи та напрямки взаємодії освіти та бізнесу.

Учасниками заходу від університету стали: декани факультетів, завідувачі кафедр, викладачі, співробітники Центру розвитку кар’єри; від бізнесу - спеціалісти HR-сфери торговельних компаній: фахівці з професійної та практичної підготовки, корпоративного навчання.

З вітальним словом до учасників дискусії звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Притульська, яка підкреслила пріоритетність співпраці університету з профільними компаніями для підготовки висококваліфікованих фахівців для сфери торгівлі.

Директор Навчально-наукового центру бізнес-симуляції ДТЕУ Оксана Трубей  висвітлила основні напрямки та формати  взаємодії університету та бізнесу, які традиційно й успішно реалізуються в ДТЕУ.

Окрема частина заходу була присвячена  презентації нового освітнього проєкту «Віртуальна торговельна мережа «ГЕРМЕС», що буде реалізовано на платформі Центру: «клонування» існуючого об’єкту бізнес-симуляції - віртуального ритейлера «ГЕРМЕС» на вісім магазинів з власною геолокацією на мапі м. Києва. За кожним магазином буде закріплено окрему команду учасників бізнес-симуляції. Метою проєкту є: максимальне залучення студентів до бізнес-процесів віртуального підприємства торгівлі, підвищення мотивації до навчальної діяльності, формування практичних навичок на більш якісному рівні, популяризація змагальної культури.

  1. До освітнього проєкту у 2022/2023 н.р. планується  залучити близько 1200 студентів та 50 викладачів. Представникам торговельних компаній, було запропоновано виступити в ролі бізнес-менторів для кожної з восьми команд  студентів.

Висловлюємо щиру подяку представникам бізнесу які долучилися до заходу:

Алевтина Демуцька, прес-секретар ГК «Фокстрот», керівник відділу зав’язків з громадськістю; Лариса Петрова, ТОВ «Епіцентр К», фахівець навчальних проектів; Анастасія Черновол-Гречана, «Ашан Україна Гіпермаркет», керівник відділу оцінювання та рекрутменту;  Марина Джулай, UGEN- HR бренд агенція, операційний директор; Куца Юлія, PeopleForce, маркетолог.

Дякуємо усім учасникам за плідну роботу. Сподіваємося на співпрацю заради формування нової генерації фахівців для сфери торгівлі вільної України!

Презентація проєкту за посиланням!

28.07.2022
433884
2724
остання редакція 29.07.2022
433884