logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Липень - час правильного вибору!

Загальна інформація

В суботу, 30 липня, у рамках Дня працівників торгівлі відбувся День відкритих дверей в Державному торговельно-економічному університеті.

У кожного була можливість поспілкуватися з представниками приймальної комісії та отримати відповіді на актуальні питання про особливості вступу, відвідати майстер-класи, екскурсії університетом, ознайомитися із новітнім матеріально-технічним забезпеченням процесу навчання та іншими особливостями. Зокрема, під час екскурсій гості на власні очі побачили сучасні коворкінги та хаби, лабораторії, комп‘ютерні класи, SMART-бібліотеку, спортивні манежі, тенісні корти, стадіон з унікальним покриттям та дізналися про правила поселення до студентських гуртожитків.

Усі охочі долучилися до студентського творчого благодійного марафону на площі знанаь університету, де Рада студентського самоврядування ДТЕУ підготувала студентські локації з цікавими квестами, прохолодними напоями та пам'ятними сувенірами. Студентський креатив, досвід навчання, особисте спілкування - безцінні для вступників! Маємо надію, що позитивні емоції допоможуть майбутнім вступникам зробити правильний вибір!

Наші вступники мали можливість прямо в університеті створити електронний кабінет, завантажити всю необхідну інформацію, розрахувати конкурсний бал, визначити пріоритети та подати електронні заяви з мотиваційними листами.

Ми наповнюємо чат-бот Вступника найактуальнішою інформацією!

Активно комунікуємо у соцмережах!

Готуйтеся! Успішно складайте Національний мультипредметний тест! Отримавши результат приходьте на індивідуальні консультації та подання заяв в Інформаційно-консультаційному центрі Приймальної комісії ДТЕУ! При вступі у 2022 році є можливість використати результати ЗНО 2019-2021 років!

Нагадуємо, з 01 серпня, розпочинається реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури!

Ми радо втілимо Ваші мрії про вступ до нашого згуртованого ДТЕУ!

Готуємось відновлювати та розвивати рідну країну разом!

Слава ЗСУ! Все буде Україна!

29.07.2022
433884
2917
остання редакція 02.08.2022
433884