logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Серпень - можливість стати студентом!

Загальна інформація

Черговий серпневий День відкритих дверей відбувся в Державному торговельно-економічному університеті в другу суботу серпня – 13.08.2022!

Наші гості змогли поспілкуватися з представниками приймальної комісії й студентами та отримати відповіді на актуальні питання про особливості вступу, пройти екскурсії університетом, ознайомитися із новітнім матеріально-технічним забезпеченням процесу навчання та іншими особливостями. Вступники та їх родичі змогли на власні очі побачили сучасні коворкінги та хаби, лабораторії, комп‘ютерні класи, SMART-бібліотеку, спортивні локації та дізналися про правила поселення до студентських гуртожитків.

Приймальна комісія активно працює, тому наші вступники створювали електронні кабінети, завантажували всю необхідну інформацію. Окрім цього, за допомогою консультантів, у кожного є можливість розрахувати конкурсний бал, визначити пріоритети та подати електронні заяви з мотиваційними листами.

Слідкуйте за нашими оновленнями у чат-боті Вступника! Саме там з’являється вся актуальна інформація!

Друзі, бажаємо успішного складання Національного мультипредметного тесту, Магістерського комплексного тесту / Магістрського тесту навчальних компетентностей! Отримавши результат приходьте на індивідуальні консультації та подання заяв в Інформаційно-консультаційному центрі Приймальної комісії ДТЕУ! При вступі у 2022 році є можливість використати результати ЗНО, ЄВІ / ЄФВВ 2019-2021 років!

Нагадуємо, що цьогоріч на всі освітні ступені: бакалавра, молодшого бакалавра, магістра денної та заочної форм здобуття освіти, можливий вступ на контракт (за кошти фізичних та/або юридичних осіб) тільки за мотиваційним листом!

Увага!  З 16 серпня, розпочинається подання електронних заяв вступниками до магістратури! 

Запрошуємо на наступний День відкритих дверей 20 серпня.

Ми радо втілимо Ваші мрії про вступ до нашого згуртованого ДТЕУ!

Готуємось відновлювати та розвивати рідну країну разом! Все буде Україна!

13.08.2022
443230
3269
остання редакція 15.08.2022