logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

VI Міжнародна науково-практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку»

Загальна інформація

За інформаційної підтримки кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету та за сприяння Національного університету біоресурсів і природокористування України разом з Университетом ім. проф. д-р Асен Златаров», Бургас, Болгарія (Prof. Dr. As. Zlatarov University, Burgas, Bulgaria) викладачі кафедр взяли участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку» (VI International Scientific and Practical Conference Ukraine, Bulgaria EU: Economic and Social Development Trends).

26 серпня 2022 р. учасниками та доповідачами міжнародної зустрічі від Державного торговельно-економічного університету стали кафедри журналістики та реклами,  кафедри маркетингу та кафедри економіки та фінансів підприємства:  д.е.н. Діана Файвішенко, к.е.н. Яніна Лісун, к.е.н. Галина Алданькова, к.е.н. Маріанна Коноплянникова, к.е.н. Олена Жук.

Учасники конференції працювали за такими тематичними напрями:

Секція 1. Управління національною економікою та економікою підприємств

Секція 2. Фінанси, банківська справа і страхування

Секція 3. Бухгалтерський облік та оподаткування: національні особливості і світові тренди

Секція 4. Сучасні дослідження в сфері гуманітарних і юридичних наук в контексті євроінтеграції

Доповідачі Державного торговельно-економічного університету активно брали участь в обговорені та виступили з доповідями  «Фінансові індикатори функціонування системи освіти в Україні та Польщі» («Financial performance indicators of education systems in Ukraine and Poland» де обговорили перспективи розвитку освіти в Україні та ЄС.

Особлива подяка організаторам, співголовам організаційного комітету: Мітковій Магдалені, доктору, ректору Університету «Проф. Д–р Асен Златаров», Болгарія та Ткачук Вадиму – д.е.н. професору, проректору Національного університету біоресурсів і природокористування України, Україна та членам організаційного комітету.

Чекаємо нових зустрічей та цікавих виступів!

Згуртований ДТЕУ-разом ми сила!

26.08.2022
43630
1807
остання редакція 29.08.2022
43630